Poštovani posjetitelji, predstavljamo vam novu Internet stranicu NK Osijeka. Surfajte i uživajte!

Stranica je nastala zahvaljujući tvrtki Auris i entuzijastima okupljenim oko samog kluba.

Dugogodišnja želja svih navijača i simpatizera kluba bila je dobiti jedinstveno mjesto na kojem će moći saznati sve informacije o svom voljenom klubu iz grada na Dravi. Danas, to mjesto postaje www.nk-osijek.hr.

Spoj modernog dizajna i tradicionalne bijelo-plave boje uz sadržajem bogate kategorije bit će, vjerujemo, omiljeno mjesto za svakog istinskog zaljubljenika u naš klub, ali i za sve one koji će željeti saznati posljednje rezultate kluba, upoznati igrače, trenere, zaviriti u stadion i to u 360 stupnjeva...

Naš glavni urednik Mario Mihić redovno će vas obavještavati i o svim novostima "iza kulisa" u svojoj kolumni, naši suradnici porazgovarat će s legendama našeg kluba, a napokon ćete moći vidjeti i rezultate svih selekcija kluba na jednome mjestu.

Naravno, na stranicama će se naći i naše službeno glasilo Nogometni dukati, a pronaći možete i sve o našem kalendaru za 2015. godinu.

Zahvaljujemo svima onima koji su sudjelovali u stvaranju ove stranice (Dragan, Alen, Marin, Marko, Dalibor, Mario, Miha, Mladen, Tomislav i svima ostalima), a vas pozivamo da sve prijedloge, kritike, sugestije pošaljete na naš mail marketing[at]nk-osijek.hr ili putem službene Facebook stranice kluba Nogometni klub Osijek. Do tada - prosurfajte bijelo-plavim webom!

Uredništvo www.nk-osijek.hr