Na stadionu Gradski vrt blagajne će biti otvorene od petka, a u nedjelju će se moći kupiti i navijački artikli.

Osijek i Dinamo u nedjelju igraju s početkom u 15 sati, a ulaznice za susret u Gradskom vrtu moguće je kupiti u pretprodaji putem online sustava www.ulaznice.hr i to od srijede, 23. studenoga. Na samom stadionu prodaja će biti organizirana od petka, 25.studenoga, na blagajni Istok u vremenu od 15 do 18 sati, kao i dan kasnije, u subotu, na istome mjestu od 10 do 18 sati.

Na sam dan utakmice, ulaznice će biti dostupne na blagajni Istok od 10 do 15 sati kao i na blagajni Zapad u vremenu od 12 do 15, dok se blagajna Sjever otvara u 13 sati. Inače, ulazi na stadion otvaraju se 90 minuta prije početka susreta, dakle u 13,30 sati uz napomenu kako će ovaj puta biti otvoren i ulaz Sjeveroistok.

Podsjećamo – ulaznice su personalizirane!

Još jednom podsjećamo sve one koji planiraju doći na utakmicu da su sve ulaznice personalizirane, glase na ime i prezime, što znači da je prilikom kupovine potrebno pokazati neki osobni dokument.

Ulaznice se mogu kupiti i u kioscima Tisak medije u Osijeku (Gacka ulica i TC Portanova u Svilajskoj), Požegi (Osječka ulica), Slavonskom Brodu (TC Supernova u Osječkoj ulici)  te u Virovitici (Trg kralja Zvonimira).

Sve ostale informacije možete dobiti na linku http://nk-osijek.hr/ulaznice/utakmice/.

Dodajmo na kraju da će se navijački artikli NK Osijek moći kupiti na već uobičajenim bijelo-plavim štandovima, u nedjelju od 13 do 15 sati kod tribina Istok i Zapad, a članske iskaznice njihovi vlasnici mogu podići u prostorijama Kluba na dan utakmice u vremenu od 12 do 13 sati.