Momčad Ivice Vranješa igrala je neriješeno s Riječanima, a zaslužila je i više od  boda.

U mlađim kategorijama Nogometnog kluba Osijek proteklog je vikenda odigrano sedam utakmica u kojima su ostvarene četiri pobjede, jedan remi i dva poraza, oba na gostovanju u Splitu.

Naime, u Prvoj HNL za mladež Hajduk je bio domaćin Bijelo-plavima koji nisu uspjeli ostvariti pozitivne rezultate. Pioniri su nam izgubili 2:0, a Kadeti su imali onaj dan za koji se kaže da je izrazito loš, tako da je na kraju bilo visokih 9:0 za Splićane.

No, vrlo dobar nastup imali su Juniori koji su gostovali kod Rijeke i odigrali neriješeno 1:1 uz pogodak Plazonje.

Bila je to vrlo slična utakmica poput one koju smo odigrali u Maksimiru, kada smo bili bolji od Dinama. Opet smo dominirali na terenu, stvorili smo i bolje šanse i mogu zaista biti zadovoljan onim što su dečki pokazali. U više sam navrata ponovio da smo ponajbolja momčad u Ligi kada nam se pridruže barem dvojica-trojica igrača iz Osijeka II koji se natječe u Trećoj seniorskoj ligi. Sada su s nama bili Lišnić, Ikić, Čikvar, Mišković i to se odmah osjetilo u igri. Šteta što nismo pobijedili jer smo to igrom zaslužili, no nije velika bodovna razlika u odnosu na, recimo, petoplasiranu momčad na tablici, tako da sam uvjeren da ćemo na proljeće krenuti prema gornjem domu ljestvice. Zadovoljniji sam bio sada nego u nekim susretima u kojima smo ostvarili pobjede jer se Riječani ipak bore za sam vrh. Do odlaska na zimski odmor ostaje nam još samo utakmica protiv Suhopolja u gostima, u okviru drugog kruga Kupa Hrvatske i to bismo morali riješiti u svoju korist, riječi su Ivice Vranješa, trenera Juniora NK Osijek.

Višnjevčani ispraćeni sa 16 golova u mreži

Pioniri III igrali su protiv Višnjevca i pobijedili sa 4:0 (Conjar 2, Mendeš i Polanec po 1), a Višnjevčane su deklasirali Mlađi pioniri II koji su slavili čak s 12:0 (Čolić, Herceg, Pavličić i Trbojević po 2, Barić, Kučinac, Matković i Mažar po 1). Odigrane su i dvije zaostale utakmice, najmlađih nogometaša našeg prvoligaša i Grafičara. Početnici su bili bolji od svoga protivnika s 2:0 (Sopić i Živković), dok su Početnici II nadigrali svoje vršnjake iz Podgrađa s uvjerljivih 8:0 (Gagulić i Rupčić po 2, Bilić, Jerković, Omerović i Vučemilović po 1).