Osječki nogometaši darivali štićenike Centra koji su im upriličili zanimljivu predstavu.

Kakvo je to ushićenje bilo među štićenicima Centra za pružanje usluga u zajednici „Klasje“! U goste su im stigli nogometaši Osijeka, na njihovu priredbu u ovo predblagdansko vrijeme, a dakako da su sobom ponijeli i prigodne darove. Bilo je to zanimljivo druženje, a način na koji su Bijelo-plavi dočekani među djecom u Centru, posebno je dojmljiv. Ejupi, Boban, Vojnović, Leko i Arsenić podijeli su mnošto autograma, rado su se slikali sa svima, a nije nedostajalo ni nogometnih priča.

Eto, moram priznati da su nam upravo Osijekovi nogometaši – najdraži gosti! Djeca im se najviše razvesele i sada ćemo još danima imati o čemu pričati, kad nem je ekipa bila u gostima. Hvala i igračima, isto tako i ljudima iz Klubu, mogu slobodno reći našim prijateljima koji nam učestalo pomažu. Uvijek su nam dobrodošli i drago mi je što su se u našoj sredini ugodno osjećali, pričala nam je ravnateljica Miranda Glavaš-Kul.

Djeci će se kontinuirano pomagati

Osječki prvotimci bili su ugodno iznenađeni toliko srdačnim prijemom, pa su se duže vrijeme zadržali u Ružinoj ulici i nakon što je predstava završila, a paketi podijeljeni...

S djecom nam je uvijek lijepo. Oni su se veselili nama, mi jednako tako njima, a baš nam je drago da se u ovom Centru osjećaju zbrinuto i da su dobro raspoloženi i nasmijani. Među njima također imamo navijače i rado ćemo ih obići i ubuduće, poručio je Zoran Arsenić.

Direktor marketinga Bijelo-plavih, Alen Nađsombat je potvrdio Arsenićeve riječi, tako da nije upitno da će NK Osijek ostati uz  štićenike i da će se takav vid suradnje nastaviti.

Svakako! Pomagat ćemo im u kontinuitetu, a za sada smo se dogovorili da to bude kvartalno. I to je dio našeg globalnog projekta „Pokrenimo grad“. Podsjetit ću kako je naš Klub omogućio djeci iz „Klasja“ da zajedno s nogometašima izađu na teren pred osječkom publikom u jednoj od naših prvenstvenih utakmica. Bit će sigurno još iznenađenja za njih s naše strane!