Bijelo-plavi pobijedili momčad svoje navijačke skupine rezultatom 6:3 u sklopu turnira „Osam kafića“.

Noćni bar „Patika“ po treći je puta osvojio naslov na tradicionalnom humanitarnom malonogometnom turniru „Osam kafića“ čije je sedmo izdanje u nedjelju održano u dvorani Gradski vrt.

„Patika“ je u finalu bila bolja od Caffe bara „Svačić“ rezultatom 4:3. Prije finalnog dvoboja imali smo priliku vidjeti zanimljiv revijalni ogled u kojem su snage odmjeriti nogometaši Osijeka i njihovi navijači, momčad Kohorte. Navijači su se vrlo dobro držali, čak su tri navrata imali i vodstvo, ali je na kraju NK Osijek pobijedio rezultatom 6:3.

Pušić i Vojnović preokrenuli rezultat

Dvostruki strijelci bili su Pušić i Vojnović koji su preokrenuli rezultat u korist osječkih profesionalaca, dok su po jedan pogodak postigli Mioč i Žaper. Mrežu Bijelo-plavih zatresli su Horvat u dva navrata te El Ayedi.

U sastavu našeg prvoligaša bili su: Mikulić, Jukić, Žaper, Ivić, Marin, Leko, Lulić, Pušić, Vojnović, Mioč i Špoljarić. Za Kohortu su igrali: Franjić, Mandarić, Marković, Talaja, Zvonarek, El Ayedi, Kurilj, Došen, G. Vasilj, Horvat, R. Vasilj, Jurić, Karaica i Štivić.