Poziv su dobili Mateo Barać, Borna Barišić i Antonio Perošević, a turnir počinje 10. siječnja. 

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić sastavio je popis od 18 igrača koje će voditi na turnir u Kinu u siječnju, na kojem će, osim Hrvatske još nastupiti Kina, Island i Čile.

Na izbornikovom popisu su i trojica nogometaša Osijeka. To su Mateo Barać, Borna Barišić i Antonio Perošević. Jedina imena koja nisu iz HNL-a za ovu reprezentativnu akciju su Filip Ozobić koji igra za azerbajdžansku Gabalu i Toni Datković iz slovenskog Kopra.

Na startu protiv Čilea

Na Čačićevom su popisu: Prskalo (Rijeka), Livaković (Dinamo), Barać (Osijek), Mitrović (Rijeka), Datković (Koper), Filipović (Inter), Pivarić (Dinamo), Barišić (Osijek), Juranović (Hajduk), Mišić (Rijeka), Maleš (Rijeka), Andrijašević (Rijeka), Šitum (Dinamo), Antolić (Dinamo), Perošević (Osijek), Vlašić (Hajduk), Ozobić (Gabala) i Marić (Lokomotiva).

Reprezentacija će se okupiti 7. siječnja u Zagrebu, a istoga dana putuje u Kinu gdje otvara turnir 11. siječnja protiv Čilea. U drugom polufinalu sastaju se Island i Kina; poraženi će 14. siječnja igrati za 3. mjesto, a pobjednici dan kasnije za naslov pobjednika prvog "China Cupa".