Naše će djevojke u borbi za pobjednički trofej igrati protiv ekipe Futsal Super Chicks iz Poličnika. 

Nogometašice Osijeka ne samo da su najbolje u Hrvatskoj na velikim, zelenim terenima, nego primat potvrđuju igrajući i mali nogomet. Naime, ekipa ŽNK Osijek HNTV plasirala se u finale najvećeg „haklerskog“  turnira u Hrvatskoj, zagrebačke „Kutije šibica“.

Naše su djevojke u osmini finala bile bolje od MNK Kozakiv s uvjerljivih 4:0, a još su učinkovitije bile u četvrt-završnici protiv Ruža iz Predgrade kojeg su svladale sa 6:1. Najteži ispit, što je i logično, imale su u polufinalnom ogledu sa zagrebačkim Malonogometnim klubom Alumnus kojega su pobijedile s minimalnih, ali zasluženih 1:0. Jedini pogodak postigla je po mnogima najbolja nogometašica Hrvatske lige, Maja Jošćak.

Finale u petak u 16,30

Osječanke će u petak u borbi za naslov igrati protiv MNK Futsal Super Chicksa iz Poličnika koja je u polufinalu nadjačala Agram iz Zagreba boljim izvođenjem „penala“ nakon što je prethodno u 40 minuta igre rezultat bio neriješen 3:3.

Finalni dvoboj počinje u 16,30 sati, a popularne osječke „Zečice“ imaju veliki motiv, nakon brojnih titula državnih prvakinja i osvajačica Kupa, slaviti i na prestižnom dvoranskom turniru.

FOTO: HNTV