Roditelji mogu upisati svoju djecu svakog radnog dana na stadionu u Gradskom vrtu.

Najmlađi članovi Nogometnog kluba Osijek imaju odmor što se treniranja tiče sve do 1. veljače. Tada je zakazano prvo okupljanje u novoj godini, a do tada će biti poznato i u kojoj će dvorani trenirati, jer je Gradski vrt početkom idućeg mjeseca domaćin teniskog susreta Davis Cupa između Hrvatske i Španjolske.

Imamo vremena dogovoriti sve što je protrebno za nastavak rada i pronaći odgovarajuću dvoranu u kojoj će djeca trenirati dok nam Gradski vrt ponovno ne bude na raspolaganju, a to će biti nakon 5.veljače. Pozivamo sve zainteresirane da nam se i dalje javljaju ukoliko se žele priključiti našoj Otvorenoj školi nogometa, da to učine dolaskom u Klub gdje mogu potražiti i mene osobno ili bilo kojeg trenera iz naše Škole, ističe Miroslav Žitnjak, voditelj Škole nogometa osječkog prvoligaša.

Treninzi dva puta tjedno

Na našoj web stranici možete doznati sve informacije oko upisa u Otvorenu školu NK Osijek koja je od ljeta prošle godine okupila više od 120 polaznika, različitih godišta. Neki su se priključili već s pet ili šest godina, treninzi su im uvijek raznovrsni i zanimljivi, a u njih je uključen veći broj trenera koji rade s mlađim klupskim kategorijama.

Treninzi se, inače, održavaju dva puta tjedno, a uz prve nogometne korake, jednako je važno i stjecanje pripadnosti Klubu i našoj sredini, općenito.