Pred igračima Osijeka zasigurno su zahtjevne pripreme, a u Hercegovini imaju sve što im trenutno treba.

Ekspedicija osječkog nogometnog prvoligaša stigla je, nakon devet sati vožnje, najvećim dijelom kroz susjednu BiH, na svoje zimsko pripremno odredište. Vozač klupskog autobusa Denis Hodić Osječane je dovezao do Međugorja u kojem bi Bijelo-plavi trebali ostati do nedjelje, 22.siječnja.

Igrači, članovi stručnog stožera i klupske logistike smješteni su u Sportskom centru „Cercle International“ koji svojim brojnim sportskim sadržajima pruža kvalitetne uvjete za sve aktivnosti koje je trener Zoran Zekić sa svojim suradnicima predvidio za ovaj dio pripremnog razdoblja. Doduše, temperatura je i u tom dijelu Hercegovine oko nule, ali neće to biti prepreka osječkim nogometašima za kvalitetan, svakodnevni rad na tamošnjim terenima.

Treninzi po „duplom“ programu

Osječani su i ranije koristili usluge ovog lijepo uređenog, funkcionalnog Centra u kojem su i ovaj puta ljubazno i prijateljski dočekani, kao i svih prijašnjih godina. U četvrtak navečer treniralo se pod reflektorima, bilo je to zapravo rastrčavanje i razgibavanje od 40-ak minuta koje će našim prvotimcima odlično doći, kao uvod u sve ono što ih očekuje idućih dana.

Stožer je precizno isplanirao svaki detalj, a već ovoga petka krenuo je "dupli" trenažni program. U prijepodnevnim satima radi se u odlično opremljenoj teretani, a poslijepodnevni je trening na zelenim terenima spomenutog Centra.