Bijelo-plavi su u dvostrukom dnevnom režimu rada, a sitnije probleme stručnom stožeru čine viroze i prehlade, što se ipak brzo prevladava.

Počelo je „udarno“ razdoblje priprema nogometaša Osijeka u Međugorju. Ono što je zasigurno bitno, vrijeme i dalje služi Bijelo-plave, temperatura je u plusu i nema oborina. Kako smo prethodno najavljivali, u ponedjeljak je startao dvostruki program treninga na otvorenom na terenima Sportskog centra Circle International.

Tijekom prijepodneva se radilo na razvoju specifične nogometne izdržljivosti, a na programu su bile i vježbe repetativne snage, kako su nam to precizno prenijeli članovi stručnog stožera.

Vježbanje je u poslijepodnevnim satima bilo rezervirano za rad na tehničko-taktičkoj obuci kroz grupno i momčadsko djelovanje, a naglasak je bio na fazi napada i organizaciji igre.

Željko nastavio tradiciju Vincekovih

Kormilar Zoran Zekić je nametnuo žestok ritam, a igrači bespogovorno izvršavaju sve zadatke postavljene pred njih. Dobra je vijest da je Muzafer Ejupi zaliječio virozu i više nema temperaturu te se uključuje u rad sa suigračima.  

Dan stanke zbog povišene tjelesne temperature imao je i Zoran Lesjak, no poznato je kako je on jedan od najizdržljivijih osječkih prvotimaca, koji i takve probleme rješava u jednom danu!

Svoje druge pripreme odrađuje i najmlađi član Zekićeva stožera, ekonom Željko Vincek. Iako još nema niti 20 godina, u poslu je odgovoran, pedantan i nadasve pouzdan. Uz sve to, naš je „Željac“ i najomiljeniji svima koji su na bilo koji način vezani uz prvu momčad osječkog prvoligaša. Dakle, to je mjesto, kao i do sada, kvalitetno popunjeno, što i ne čudi s obzirom na činjenicu da su Vincekovi već u trećoj generaciji prisutni na poslovima ekonoma u Gradskom vrtu.

Nakon nezaboravnog Gabrijela, i dalje neizostavnog Gorana koji je i u Kini bio angažiran s reprezentacijom Hrvatske, njegov sin Željko još je jedan dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla...