Zekić i suradnici marljivo provode sve zacrtane ciljeve, te brzo i učinkovito rješavaju potencijalne probleme.

I šesti je dan međugorskih priprema osječkih nogometaša odrađen u žestokom ritmu. Dvostruki dnevni program započeo je prijepodnevnim treningom na kojem se radilo na razvoju funkcionalno-motoričkih sposobnosti u specifičnim nogometnim uvjetima.

Popodnevne aktivnosti bile su rezervirane za tehničko-taktičku obuku u situacijskim uvjetima, a naglasak je bio na organizaciji igre što je i najzahtjevnije u radu s loptom. Radna atmosfera je i nadalje na visokoj razini. Zekić i suradnici marljivo provode sve zacrtane ciljeve, te brzim i učinkovitim reakcijama rješavaju potencijalne probleme.

Malovan „teše“ vratare

Vratari su nam u jutarnjim satima radili odvojeno sa svojim trenerom Domagojem Malovanom. Njihov je trening bio baziran na koordinaciji i specifičnoj tehnici za čuvare mreže, kao i na vježbama izdržljivosti. Zanimljivo, iako i dalje prilično mlad, bivši je vratar Bijelo-plavih - najiskusniji član stručnog stožera.

O kakvom se stručnjaku radi, dovoljno je osvrnuti se na sve vratare koji su stasa(va)li radeći s našim „Makijem“, a neki su čak dogurali i do reprezentativnog statusa kao Skender i Vargić. Svoj su pečat u Gradskom vrtu utisnuli i Kardum i Mikulić, dok Malenica i Žitnjak strpljivo čekaju prigodu, spremni je u svakom trenutku prigrabiti i iskoristiti.

Malovanova stručnost, ozbiljnost i način rada nam jamče da u Osijeku "nema zime" po  ovom osjetljivom pitanju za svaku momčadi. Stoga smo uvjereni da nećemo doći u situaciju da nam na vrata mora stati netko, tko će biti "laž i prevara", kako to Domagoj često zna u šali reći i nasmijati svoje kolege i prijatelje...