Stručni stožer Bijelo-plavih je svaki dan priprema isplanirao do najsitnijih detalja.

Protekao je i osmi dan priprema osječke nogometne ekspedicije u Međugorju. Nakon vrlo dojmljive predstave u srijedu i visoke pobjede nad Brotnjom iz Čitluka, momčad je nastavila raditi u duplom dnevnom rasporedu i programu kojega je do najsitnijih detalja osmislio i isplanirao stručni stožer.

U četvrtak se prijepodnevni program sastojao od uvodnoga dijela u fitnessu, a odrađen je preventivni program aktivacije. Glavni dio jutarnjega treninga je ipak bio relaksacijskog karaktera i to zbog akumulacije opterecenja, kroz 30 minuta takozvane pomoćne igre 5 -2. Popodnevni je trening bio rezerviran za rad na organizaciji kontinuiranog napada kroz cirkularni način rada specifičnog i situacijskog karaktera, a potom se igralo na dva gola.

Zekićev pomoćnik Kuić jedini na poštedi

Vrlo je važno da je kompletan igrački kadar na raspolaganju treneru Zoranu Zekiću. Svi su, dakle, zdravi i maksimalno angažirani te vrlo ozbiljni u ispunjavanju zadataka koji su pred njih postavljeni.

Jedini koji je silom prilika morao izostati s planiranih aktivnosti bio je pomoćni trener Mario Kuić, kojega je „slomila“ viroza. Inače, Mario je jedini još uvijek aktivni nogometaš u stručnom stožeru našeg prvoligaša. U privatnom životu miran i samozatajan, a u poslu pedantan, ozbiljan i odgovoran. Uvijek je od pomoći šefu Zekiću, a specijalnost su mu priprema treninga kroz animacije i grafiku. Kao igrač je sudjelovao u osvajanju dosad jedinog trofeja Bijelo-plavih 1999. godine, a svakako mu želimo da to ponovi i kao član stožera...