Čestitajući makedonskom reprezentativcu, trener Zekić mu je poželio i što bolje igre u nastavku sezone.

Prvi dio zimskih priprema našeg prvoligaša u Hercegovini polako se bliži kraju. Povratak iz Međugorja za Osijek predviđen je u srijedu, 25. siječnja, a iako je poodmakla faza napornih trenažnih aktivnosti, atmosfera i radni elan kod igrača i članova stručnoga stožera je cijelo vrijeme na visokoj razini.

U dobro se ozračje uklopila i proslava 27. rođendana Milovana Petrovikja. Uz neizostavnu pjesmu i torte poslije ručka, čestitare je predvodio kormilar Zoran Zekić koji od makedonskog reprezentativca sigurno puno očekuje u nastavku sezone. Inače, treninzi su nastavljeni u žestokom ritmu. U ponedjeljak je uvodni dio bio usmjeren na vježbe koje za cilj imaju prevenciju ozljeda. Glavni dio jutarnjega treninga je iskorišten za uigravanje taktičkih zamisli i u fazi obrane i u fazi napada, kroz specifični način rada i igru na četiri mala gola. Popodne se, pak, radilo na organizaciji kontinuiranoga napada i djelovanja po osvojenoj lopti, uz naglašene obvezne zadaće veznih igrača.

Profesionalac od glave do pete

Za sve one lijepe riječi i pohvale na adresu članova stručnoga stožera i svojih kolega, koje vam svakodnevno donosimo u našim dnevnim izvješćima s međugorskih priprema, zaslužan je Hrvoje Barišić. Sve je nahvalio i svima posvetio pozornost. A osobno se nikada nije nametao, stavljao u prvi plan, iako je toliko toga  korisnoga odradio otkako je preuzeo dužnost tehničkog direktora u Nogometnom klubu Osijek.

Gledajući ga ako obavlja svoj posao, rekli bismo da je to idealna uloga za njega s obzirom na karakteristike koje ga odlikuju i krase. Pedantan, marljiv, obazriv prema svima, neupitni profesionalac u svemu čega se dotakne u radu, donio je novu dimenziju u Gradskom vrtu. Angažiran je cijelo vrijeme, ništa mu nije teško, svima je na dispoziciji i svi koji s njim surađuju - znaju koliko im je puta, barem u nečemu, olakšao zadaću.

„Bare“ je zadužen da naš stroj nesmetano i uspješno funkcionira izvan terena i on je taj koji do najsitnijih detalja razrađuje i rješava sve novonastale situacije, a to zasigurno – nije jednostavno. No, kako je bio precizan i koncentriran u dugogodišnjoj karijeri pomoćnog suca u Prvoj HNL, tako mu se ni sada ne može pronaći niti jedan „sporni detalj“. Pravdu je na zelenim terenima dijelio na 121 utakmici Prve lige i Kupa Hrvatske, a kako je to činio, najbolje svjedoči činjenica da su ga na svim gostovanjima našeg prvoligaša domaćini dočekali iskrenim i srdačnim pozdravom, uvažavajući dakako i sve ono što neumorno radi u svojim novim nogometnim zaduženjima.