Treninzi najmlađih polaznika bit će srijedom i petkom, a i nedjeljom će se nadoknađivati propušteno. 

Osim naših profesionalaca koji su na pripremama u španjolskoj Marbelli, marljivo treniraju i mlađe kategorije NK Osijek, počevši od Predpočetnika, pa do Juniora koje odnedavno vodi Igor Budiša. Oni su odigrali i kontrolnu utakmicu protiv trećeligaša BSK-a koja je završila bez golova 0:0.

Efikasni su bili Kadeti koji su za protivnika imali vršnjake iz Hypo limač kluba Akademije Krpan/Babić, a rezultat je bio 5:0. Iskazao se trostruki strijelac Zekan, dok su po jedan pogodak postigli Kuprešak i Šikić.

Što se tiče ovotjednog rasporeda, Juniori u utorak igraju protiv Bilja u Gradskom vrtu s početkom u 19 sati, dan kasnije Pioniri od 19,30 dočekuju Grafičar, a čak je pet utakmica na programu u subotu.

Mlađi pioniri II za protivnika imaju momčad Vukovara protiv kojega će igrati i Pioniri II. Prvi ogled počinje u 10, a drugi u 11,15 sati. Zatim će u 13 igrati Osijek II i BSK, potom se u 15 sastaju Kadeti i Hypo, dok je u 17 sati na rasporedu susret između Juniora i Višnjevca.

Nedjeljno prijepodne (09,00) je rezervirano za utakmicu Mlađih pionira Osijeka i Hypa. 

Upisi i dalje traju

Uskoro će s treninzima početi i polaznici Otvorene škole nogometa. Godišta 2009., 2010. i 2011. trenirat će srijedom i petkom, počevši od 8. veljače, u dvorani Gradski vrt i to u vremenu od 17,30 do 18,30 sati, a godišta 2004., 2005., 2006., 2007. i 2008. svoje će treninge imati istih dana u terminu od 18,30 do 19,30.

Da bi se nadoknadilo propušteno, uslijed zauzetosti dvorane tijekom teniskog Davis Cupa, vježbat će se i nedjeljama u vremenu od 10 do 12 sati. U prvom satu radit će najmlađi polaznici, a u drugom – oni tek poneku godinu stariji. 

U rad je uključen veći broj trenera u našim mlađim kategorijama, koji sigurno puno toga mogu naučiti dječake koji će dolaziti u Gradski vrt. Dosadašnje aktivnosti tijekom protekle jeseni bile su vrlo zanimljive, brojka od 130-ak djece govori o tome da je dosta zainteresiranih, a vjerujemo da će ih ubuduće biti još i više.

Naime, i dalje traju upisi, pa se roditelji mogu i trebaju javiti na klupsku adresu, u Školu nogometa, voditelju Miroslavu Žitnjaku ili nekome od njegovih kolega, trenera.

Više o samim uvjetima upisa i članarinama, možete pronaći na našoj web stranici, u rubrici Škola nogometa.