Nezboravni navijač Bijelo-plavih bio je omiljen među svima na stadionu, posebno zbog svojih duhovitih komentara.

Prestalo je kucati srce jednog od najvećih navijača Osijeka unatrag gotovo stotinu godina. Preminuo je legendarni, 89-godišnji Nedjeljko Mušac koji je bio simol navijačkog pokreta u gradu na Dravi, još u vrijeme kada se naš klub zvao Proleter, potom Slavonija, a onda i Osijek.

Znali su ga svi navijači koji su godinama, zapravo desetljećima dolazili u Gradski vrt i bodrili razne generacije našeg prvoligaša. Mušac je svojim prepoznatljivim glasom, ali i iznimno duhovitim komentarima, zabavljao sve oko sebe, prvo na istočnoj, a godinama poslije i na zapadnoj tribini, tako da je bio sinomim vjernog osječkog simpatizera koji je redovito bio ne samo na našem stadionu, nego i na brojnim gostovanjima. 

Svi bi se oko njega okupljali...

Imao je davnih dana veliku, zapravo tada najveću bijelo-plavu zastavu na samoj sredini Istoka i svi bismo se oko njega okupljali...

Posljednje dane svoga života proveo je u Domu za starije osobe u Belom Manastiru gdje su ga u studenome prošle godine obišli i predstavnici našeg Kluba i uručili mu poklone. Sjećamo se kako ih je čika Nedjeljko tada dočekao u dresu i gaćicama NK Osijek, što samo po sebi govori koliko je u njemu ljubavi i emocija prema našem prvoligašu.

Sahrana pokojnog Mušca bit će u petak na groblju Sv. Ane s početkom u 12.20 sati. Počivao u miru Božjem, a obitelji upućujemo iskrenu sućut.