Naša je juniorska momčad na startu ovoga natjecanja eliminirala vršnjake iz Sesveta s uvjerljivih 3:0.

Prošloga vikenda odigrane su utakmice Kupa Hrvatska za Kadete i Juniore, a u Gradskom vrtu su gostovale Sesvete. Kadetska momčad je igrala neriješeno 1:1 (Barišić), dok su naši Juniori slavili s uvjerljivih 3:0 (Ikić, Ivić i Sabolović) te izborili plasman u daljnje natjecanje.

Početnici NK Osijek sudjelovali su na turniru u Požegi gdje su osvojili drugo mjesto. U finalu su izgubili od domaćina Slavonije rezultatom 0:1. Prethodno su u skupini poraženi od Jedinstva iz Donjeg Miholjca 1:2 (Barić), a zatim pobijedili Batrinu 1:0 (Grgić) i Hajduk iz Pakraca 3:0 (Novak 2 i Grgić).

Naši su dječaci osvojili prvo mjesto u toj konkurenciji, da bi u četvrtfinalu uzvratili Donjomiholjčanima pobjedom od 3:0 (Živković 2 i Grgić). U polufinalu su bili bolji i od Slaven Belupa s uvjerljivih 4:0 (Grgić 2, Barić i Lukadinović). 

Tri pobjede Početnika II

Turnir je održan i u mađarskom Pečuhu. Početnici su svladali PMSC s 2:0 (Siler i Živković), dok su protiv Kaposvara igrali bez golova 0:0. Početnici II su ostvarili tri pobjede. Prvo su pobijedili Videoton s 3:1 (Grgić 2 i Barić), zatim PMSC rezultatom 4:0 (Grgić 2, Bilić i Rupčić), a na kraju su bili vrlo uvjerljivi u ogledu s Hypo limač klubom kojega su svladali s 5:1 (Bilić 2, Barić, Grgić i Leko).

Mlađi pioniri II su deklasirali PMSC čak sa 7:0 (Budiša 3, Barišić, Damjanović, Mažar i Vrbanac). Prijateljski ogled imali su Pioniri II koji su nadigrali PMFC s 2:1 (Kuprešak i Mendeš).