Odmah na startu druge polusezone imamo derbi na stadionu Olimpije koji se igra u subotu od 13 sati.

Nakon duže zimske stanke nastavlja se Prvenstvo u Trećoj HNL Istok. U subotu od 13 sati momčad Osijeka II na stadionu Olimpije u Donjem gradu dočekuje drugoplasiranu Slavoniju iz Požege koja trenutno ima dva boda više od izabranika Dine Skendera koji su trenutno na četvrtoj poziciji. Trener Osječana vjeruje kako će naši mladi nogometaši već na startu opravdati očekivanja:

Iza nas je šest tjedana priprema i došlo je vrijeme da se na pravim utakmicama vidi što smo i koliko napravili u proteklom razdoblju. Sve je maksimalno fokusirano na to da nam mladi igrači budu u prvom planu, da maksimalno pokušaju ispuniti zahtjeve koje smo pred njih postavili. Nismo opterećeni rezultatom, ali vjerujemo da će i oni doći kao posljedica dobre izvedbe na terenu. Želimo biti ozbiljna momčad i čini mi se da smo na tom tragu. Sada ćemo u ozbiljnim natjecateljskim uvjetima dobiti pravu sliku, vidjeti na kojoj smo razini. Fokusiran sam uvijek na pozitivne stvari, svi skupa imamo želju za uspjehom, za što boljom prezentacijom i tomu ćemo težiti od prve minute, pričao nam je Skender.

Uzvratiti gostima za poraz u Požegi

Osvrnuo se Skender ukratko i na protivnika koji ove subote stiže u Donji grad. Znamo da je Slavonija prvi pratitelj vodećem Varaždinu i već zbog te činjenice – zaslužuje respekt.

U svakom slučaju je tako. Dobra su, iskusna momčad, njihov plasman to najbolje potvrđuje. Imaju kvalitetnog trenera, našeg sugrađanina Roberta Špehara koji je ostavio dubok trag u Gradskom vrtu, a očito i u Požegi radi dobar posao. No, ne razmišljamo previše o njima. Isključivo nas zanimaju naši zahtjevi i kako ih što bolje ispuniti u tih 90 minuta. Čuo sam dosta toga o našem prvom međusobnom dvoboju sa Slavonijom, kada smo izgubili 3:2. Želimo im sportski uzvratiti za taj poraz, spremni smo i jedva čekamo početak.