Pioniri i kadeti NK Osijeka započeli su nastavak svog prvenstvenog puta na gostovanju u Zaprešiću. Pioniri su se kući vratili s tri boda, nakon pobjede 0:1, dok su kadeti odigrali susret bez pogodaka.

PIONIRI: Inter Zaprešić - Osijek 0:1 (0:0)

Uspješno su natjecanje nastavili pioniri te u Zaprešiću slavili jednakim rezultatom kao što je bilo i jesenas u Gradskom vrtu, na otvaranju prvenstvene sezone. Nakon što je prvi dio završen bez pogodaka, zgoditak vrijedan tri boda postigao je Tibor Stanković u 51. minuti.

Naši mladići su nastupili u sastavu Dubrović, Stanković, Jahaj, Večerić, Barišić, Vladić (od 36. Bognar), Stupar B (od 68. Brezinšak)., Brekalo (od 44. Benić), Stupar A., Dubravac, Zekan (od 55. Zebec, od 58. Gagulić)

KADETI: Inter - Osijek 0:0

Kadeti nisu uspjeli biti konrektni kao njihovi mlađi kolege te se u Osijek vraćaju samo s bodom, koji nije zadovoljavajuć rezultat, ako je u pitanju borba za drugo mjesto prvenstvene ljestvice. Promašili su nekoliko izglednih prigoda, da bi na kraju mogli biti sretni i s bodom, budući da domaći nisu iskoristili "mrtvu" prigodu u završnici susreta.

Igrao je sastav Nevistić, Lišnić, Pilj, Soldić, Lukaćević, Čaić, Begić (od 80. Plazonja), Kasač, Jakić (od 65. Bilić), Žaper, Čikvar