Na pomoćnom terenu stadiona Gradski vrt odigran prijateljski susret između Osijeka i Grafičara, a do pobjede su došli domaći, rezultatom 2:1. Strijelci su bili Frane Vitaić i Jasmin Mešanović, dok je za Grafičar smanjio Ivan Lišnić.

Unatoč ranom dolasku u vodstvo od dva pogotka prednosti, nogometaši Osijeka nisu uspjeli biti efikasniji te su na kraju slavili protiv Grafičara rezultatom 2:1. Kao i protiv Metalca, zaigrali su igrači koji trenutno nisu članovi početne postave našeg prvoligaša.

Osijek je u vodstvo došao u petoj minuti, kad je Frane Vitaić, nakon što par trenutaka ranije Škorić nije iskoristio izglednu prigodu, otpucao s 25 metara udaljenosti i pogodio mrežu. Već u 14. minuti bilo je 2:0. Špoljarić je oboren u kaznenom prostoru gostiju, a iz kaznenog udarca siguran je Mešanović. Taj je rezultat ostao je do odmora, unatoč terenskoj inicijativi bijelo-plavih.

Drugi dio dobro otvara Lukić, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora zaustavila je vratnica. Terenska inicijativa se nastavila, ali bez prave prigode, osim jedne za goste, no Filip Lončarić je jako dobro reagirao. Ipak, Grafičar je pred kraj susreta uspio smanjiti, a strijelac je bio iskusni Ivan Lišnić. Tim rezultatom susret je i završio.

Osijek je nastupio u sastavu Lončarić, Špehar, Platero, Špikić, Pavić, Vitaić, Vukobratović, Glavaš, Škorić, Peev i Mešanović, a u još su zaigrali Pranjić, Aganspahić, Lukić i Špoljarić.