Pioniri i Kadeti su igrali neriješeno u Vinkovcima, a u svim ostalim susretima Bijelo-plavi su uvjerljivo slavili.

Prošloga smo tjedna imali čitav niz utakmica, prvenstvenih i prijateljskih, u kojima su igrali mladi nogometaši Osijeka u svojim dobnim kategorijama. Najvažniji su, u svakom slučaju, ogledi u okviru natjecanja Prve HNL za mladež u kojima sudjeluju Pioniri i Kadeti našeg prvoligaša.

Učenici Stjepana Vranješa igrali su bez golova s Cibalijom u Vinkovcima gdje je gostovala i momčad koju vodi Tomislav Steinbruckner, a rezultat je bio također neriješen 1:1 (Dubravac).

U Prvoj kvalitetnoj ligi mladeži, koja se igra na području Slavonije i Baranje, svi su naši uzrasti ostvarili uvjerljive pobjede. Juniori II bili su bolji od slavonsko-brodskog Željezničara sa 6:0 (Crnčan 4 i Jakić 2), a goste sa Save nadigrali su i Kadeti II rezultatom 4:0 (Janček 2, Vinogradac i Zekan).

U goste su Hypo Limaču išli Mlađi Pioniri i pobijedili 3:0 (Korov, Maksimović i Vrljić), dok su na istom gostovanju Pioniri II slavili s 5:0 (Milošević 2, Conjar, Kuprešak i Piperković). 

Predpočetnici 2008 najefikasniji

Početnici su svladali Slavonac u Tenji s visokih 12:0 (Živković 4, Kovačević 3, Rupčić i Siler po 2 te Grgić), dok su Početnici II Tenjce pobijedili 8:1 (Majdenić 4, Grgić, Jerković, Tomić i Vučemilović). 

U Drugoj KLM igrali su naši Mlađi pioniri II i to protiv Grafičara kojega su nadigrali s 9:3 (Trbojević 3, Budiša, Mažar, Damjanović, Matković, Džeko i Pavličić). Grafičar je bio protivnik i Pionirima III, a Bijelo-plavi su ostvarili pobjedu rezultatom 5:2 (Babić 3, Conjar i Čajo).

Na kraju, imali smo i tri prijateljske utakmice. Predpočetnici 2009 bili su bolji od Tomislava iz Livane 4:1 (Ljubojević, Gagulić, Sabo i Mrkonjić), Predpočetnici 2008 su svladali LIV s više nego uvjerljivih 16:0 (Gagulić 6, Korman 4, Ižaković 3, Božić, Kralj i Mrkonjić), dok su Mlađi pioniri pobijedili Tomislav s 5:0 (Maksimović 2, Korov, Vrljić i autogol protivničkog igrača).