Da bi se što bolje pripremili za veliko natjecanje, mladi nogometaši iz ovoga Centra treniraju u Gradskom vrtu.

Korisnici Centra za pružanje usluga u zajednici „Klasje“ i ove će godine, treći puta za redom, kao jedini predstavnici Republike Hrvatske, sudjelovati na Svjetskom nogometnom prvenstvu domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Riječ je o natjecanju pod nazivom „Hope for Mundial“, koje će se u srpnju održati u poljskoj Varšavi, uz sudjelovanje ekipa iz 30 zemalja s više kontinenata.

Jasno je, stoga, da je poziv štićenicima iz „Klasja“ veliko priznanje i čast jer će se opet imati priliku pokazati na tako velikoj smotri što je, zapravo, privilegija s obzirom da svaku državu predstavlja samo jedna ustanova/institucija...

Treninzi s pionirima Osijeka

Da bi se dečki iz „Klasja“ što bolje pripremili za odlazak u Varšavu, pomoći će im, naravno, i Nogometni klub Osijek. Svojim dragim prijateljima i navijačima iz spomenutog Centra, Bijelo-plavi će omogućiti treninge s pionirskom momčadi našeg prvoligaša, a kasnije će organizirati i prigodnu utakmicu u koju će se uključiti i prvotimci NK Osijek.

Prvi u nizu treninga s pionirima održan je u utorak, 28. ožujka, na stadionu Gradski vrt. Osim treninga, Klub za koji zdušno navijaju djeca iz „Klasja“ osigurat će i prikladnu sportsku opremu njihovim nogometašima koji će igrati u Poljskoj, kako bi se i na taj način prezentirali u što boljem i ljepšem izdanju.