Maksimalan učinak na startu polučila je generacija 2004. koja je ostvarila obje pobjede.

Pet kategorija osječkog nogometnog prvoligaša sudjeluje na međunarodnom turniru „Prvi koraci 2017“ koji se  održava u Splitu u organizaciji NK Adriatic.

Prvoga dana Osječani su odigrali deset utakmica i pritom ostvarili šest pobjeda, uz dva remija i dva poraza, a svaka je momčad imala po dva susreta. Generacija 2004. godište imala je maksimalan učinak. Prvo je svladala Dugopolje s 2:1, a potom i ŠN Joso Bego s uvjerljivih 5:0.

Godinu dana mlađi nogometaši našeg Kluba startali su pobjedom nad Međugorjem od 2:0, a u drugom ogledu su igrali neriješeno 1:1 s Adriaticom. 

Puno zanimljivih susreta

Polovičan učinak na startu je imala generacija 2006. koja je prvo bila uspješnija od Adriatica II s 2:0, da bi zatim izgubila od Krškog 1:2.

Momčad u kojoj su dječaci rođeni 2007. svladala je Omiš rezultatom 4:0 i nakon toga remizirala sa Splitom 0:0. Najmlađa je generacija 2009. koja je startala porazom od Rudeša II 0:1, a u drugom nastupu je bila bolja od Omiša s 3:0.

Ne sumnjamo da će i u petak biti jednako zanimljivo, posebno jer su sada i treneri imali priiliku vidjeti i spoznati kvalitetu predstojećih suparnika, među 94 sastava koliko ih je ukupno na ovom natjecanju.