Učenici Igora Budiše preokrenuli rezultat u svoju korist u vrlo zanimljivom susretu.

Juniori Osijeka pod vodstvom Igora Budiše u susretu 19. kola  Prve HNL za mladež upisali su pobjedu nad  Dinamom rezultatom 4-2. U vrlo zanimljivoj utakmici, naša se momčad dvaput vraćala iz rezultatskog minusa te na kraju zasluženo slavila golovima  Kneževića i Talysa koji su bili dvostruki strijelci u drugom poluvremenu.

Nažalost, ovaj je dvoboj obilježila i ozljeda gostujućeg vratara Klemenčića koji je u jednoj svojoj intervenciji ostao bez svijesti te je kolima Hitne pomoći prebačen u osječki KBC, a tamo je brigu o njemu preuzeo naš klupski liječnik, dr. Ivan Lovrić. Klemenčić je dan nakon susreta napustio bolnicu i želimo mu brz povratak na teren.

Na gostovanju kod HAŠK-a u Zagrebu naši su Pioniri bili vrlo uvjerljivi te su svoga domaćina svladali rezultatom 4-0 (Fingernagl, Ivandić, Ivanagić, Lišnić), dok su Kadeti s istoimenim protivnikom odigrali neriješeno 1-1 (Kuprešak). 

Čak 20-0 protiv Našičana!

Kadeti II igrali su protiv Belišća u Prvoj KLM i slavili s 3-0 (Balunović, Dominković, Vinogradac), a pobjedu u Belišću su ostvarili i Juniori II rezultatom 3-2 (Damjanović, Habada, Stojanac). U zaostalom susretu protiv Jedinstva iz Donjeg Miholjca, Početnici su pobijedili 4-0 (Živković 2, Kovačević, Sopić), a Početnici II  su bili još uvjerljiviji i svoga protivnika svladali rezultatom 11-0 (Grgić 4, Rupčić 2, Begović, Gagulić, Kolarik, Leko, Vučemilović). Drugi susret je bio protiv Čepina i tu su Početnici ostvarili novu pobjedu od 6-0 (Živković 2, Lukadinović, Jeremijaš, Kovačević, Siler), dok su Početnici II goste iz Čepina porazili 10-0 (Grgić 3, Jerković 2, Gagulić 2, Begović, Tomić, Vučemilović). Novu visoku pobjedu protiv NAŠK-a ostvarili su  Pioniri III  koji su, uz šest pogodaka  Jurića, slavili s čak 20-0! (Jurić 6, Marodi 3, Brdar, Fingernagl i Lišnić po 2, Ivandić, Maganjić, Mršić, Ušćebrka i autogol suparnika). Pobjedu su upisali i Mlađi Pioniri II koji su Našičane nadigrali sa 6-0 (Pavličić 2, Damjanović, Barić, Mažar, Vrbanac).

Pioniri III drugi u Vukovaru

Na turniru „15. Memorijal vukovarskih branitelja“, održanom u gradu-heroju, sudjelovali su naši Pioniri III. Nakon dvije pobjede u grupnoj fazi nad Dragovoljcem 5-0 (Ajduković, Mendeš, Piperković, Polić, Tankosić) i zaprešićkim Interom 2-0 (Polanec 2), uslijedio je remi protiv splitskog Hajduka 2-2 (Kuprešak, Tankosić).

Potom su naši dječaci bili precizniji u izvođenju jedanaesteraca u polufinalu, u kojem su odmjerili snage sa Selekcijom Hrvata iz Njemačke. Tijekom osnovnog dijela susreta rezultat je bio neriješen 2-2 (Conjar, Polić), da bi Osijek finale izborio pobjedom od 7-6. Porazom u finalu od zagrebačkog Dinama 0-4 osvojeno je  drugo  mjesto u konkurenciji ukupno 16 momčadi.

Momčad su vodili treneri Goran Popović i Zdenko Glumac

REZULTATI PRVENSTVENIH UTAKMICA

Juniori – Dinamo 4:2

HAŠK – Kadeti 1:1

HAŠK – Pioniri 0:4

Belišće – Kadeti II 0:3

Belišće – Juniori II 2:3

Početnici – Jedinstvo 4:0

Početnici II – Jedinstvo 11:0

Početnici – Čepin 6:0

Početnici II – Čepin 10:0

Pioniri III – NAŠK 20:0

Mlađi pioniri II – NAŠK 6:0.

TURNIR U VUKOVARU

Pioniri III – Hrvatski dragovoljac 5:0

Pioniri III – Inter 2:0

Pioniri III – Hajduk 2:2

Pioniri III – Selekcija Hrvata Njemačka 7:6 (2:2)

Pioniri III – Dinamo 0:4