Osječani su u Koprivnici slavili s 2:0 i zadržali treću poziciju na tablici.

Drugu uzastopnu pobjedu ostvarila je momčad Osijeka II u borbi za prvenstvene bodove Treće HNL Istok. Osječani su u Koprivnici svladali istoimenog domaćina s 2:0, a pogotke su postigli Zirdum u 48. (autogol) i Čikvar u 90.minuti susreta. Za Bijelo-plave su igrali: Žitnjak, Šimunec, Ćosić, Ivić,  Lišnić, Marin, Lončar, Špoljarić, Ikić  (Anić), Klepač (Magdić) i Ždinjak (Čikvar). Gosti su, inače, imali dosta zahtjevnog protivnika koji nije olako ostao bez bodova.

Plasman Koprivnice može zavarati

To nam je potvrdio i trener Osijeka II Dino Skender, ističući da Koprivničani svojom kvalitetom nedvojbeno zaslužuju bolju poziciju na tablici.

Bili su bolji u prvom poluvremenu i mogla se utakmica okrenuti i u njihovu korist. U drugom dijelu smo mi brzo poveli tim autogolom i usmjerili tijek susreta u svoju korist , a u završnici smo drugim pogotkom potvrdili pobjedu. No, daleko od toga daje bilo jednostavno. Koprivnica nikako nije loša momčad, njihov plasman zaista može zavarati. Nama je, pak, drago što smo opet u pobjedničkom ritmu i želimo ga nastaviti.