Navijači Osijeka u finalu su izgubili od veterana Cibalije, a sudjelovalo je ukupno šest momčadi.

Nogometni klub Croatia Bogdanovci organizirao je prvi navijački turnir u Hrvatskoj koji je okupio pet navijačkih skupina: Kohortu, White Stonese, Škripare iz Širokog Brijega, mostarske Ultrase i sinjske Maligane, a šesta je momčad bila sastavljena od veterana Cibalije. Oni su ujedno osvojili i prvo mjesto što i ne čudi, imajući u vidu da su u svojim redovima imali bivše prvoligaške igrače. Vinkovački su veterani u finalu svladali osječku Kohortu s 1:0.

Cilj je dovesti i druge navijače

Cilj je bio približiti „fanove“ klubova koji imaju svoje organizirane navijačke skupine u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, kako bi se prvenstveno družili, bolje upoznali i proveli ugodno vrijeme na takvim okupljanjima. Motive je pojasnio inicijator ovoga turnira, Vladimir Prce, predsjednik NK Croatia Bogdanovci:

Nema tu nikakvih drugih, skrivenih ideja i pokušaja, osim druženja, nogometa i stvaranja boljeg i pozitivnijeg navijačkog ozračja. Nikakva politika, još manje bilo kakva prepucavanja, to nas ne zanima u ovom pokušaju da se omasovimo i pokažemo da navijači mogu biti i drugima primjer. Nadam se i vjerujem da će drugo izdanje turnira kojeg smo pokrenuli biti održano u puno jačem sastavu. Osim vodećih navijačkih skupina u Hrvatskoj, želimo dovesti i Hrvate iz Vojvodine, Crne Gore, Austrije, Njemačke... I da svi skupa zapjevamo, pokažemo navijačku pozitivu, bez obzira  tko je odakle i za koga navija, zaključio je Prce.