Na pitanja studenata odgovarali su Zoran Zekić, Borna Barišić i Alen Nađsombat.

O Nogometnom klubu Osijek i svemu pozitivnome što je u našem sportskom kolektivu učinjeno u proteklih 15 mjeseci, govorilo se i tijekom manifestacije „Europski EFOS tjedan“ u organizaciji studentske udruge „Erudio“  spomenute sastavnice osječkog Sveučilišta. Riječ je o panel diskusiji pod nazivom „EFOS navija za Osijek – s navijačima u Europu“, s ciljem informiranja studenata o projektu #pokrenimograd, natjecateljskim uspjesima Bijelo-plavih u ovoj sezoni i predstojećim europskim izazovima, kao i o Školi nogometa i drugim aktualnostima iz Gradskog vrta.

Obostrano korisna i zanimljiva suradnja

Pozivu predsjednika udruge „Erudio“ Marka Mikića odazvali su se trener našeg prvoligaša Zoran Zekić, kapetan momčadi Borna Barišić i direktor marketinga Alen Nađsombat. Uvjerili smo se da NK Osijek i na Ekonomskom fakultetu ima dosta svojih navijača i simpatizera koji sa zanimanjem prate sve ono što je vezano uz Klub, igre i rezultate, ali i brojne aktivnosti, akcije i projekte.

Suradnja s EFOS-om traje već duže vrijeme i obostrano nam je i korisna i zanimljiva. Zato smo im opet rado došli u goste i popričali o svemu što ih je zanimalo. I mi u Gradskom vrtu imamo dosta studenata, najviše upravo s Ekonomije. Oni nam pomažu u brojnim eventima i njihovu kreativnost i ideje  nastojimo što bolje uklopiti u našu viziju još boljeg i jačeg Osijeka, pristupačnijeg svakom navijaču i nogometnom zaljubljeniku, rekao je Nađsombat.