Kadeti II i Juniori II nastavljaju borbu za vodeće pozicije u Prvoj kvalitetnoj ligi mladeži.

Pred našim Pionirima i Kadetima u subotu su novi susreti Prve HNL za mladež. U zaostalom dvoboju 19. kola dočekuju vršnjake iz Zadra. Susret Pionira u Gradskom vrtu počinje u 11,00, dok je ogled Kadeta na rasporedu u 12,45 sati.

U Prvoj kvalitetnoj ligi mladeži za kadete i juniore nastavlja se zanimljiva borba za vrh tablice. Naši Bijelo-plavi će odigrati po dva susreta ovoga tjedna. U četvrtak (18. svibnja) će Kadeti II i Juniori II u zaostalom kolu ugostiti Graničar iz Županje. Utakmica Kadeta II počinje u 15,30, a susret Juniora II zakazan je za 17,00 sati. Borbu za bodove obje naše momčadi nastavljaju u nedjelju kada idu na gostovanje u Slavonski Brod, gdje će odmjeriti snage s Marsonijom.

Juniori kreću na „Kvarnersku rivijeru“

U nedjelju Mlađi Pioniri II i Pioniri III u gradskome derbiju dočekuju momčad donjogradske Olimpije. Utakmica Mlađih Pionira II je na rasporedu od 9,45, dok dvoboj Pionira III počinje u 11 sati. Također u nedjelju naši Juniori kreću na put u Kvarnerski zaljev, gdje će sudjelovati na jakom i prestižnom međunarodnom turniru „Kvarnerska rivijera“.