Naš je sugrađanin veslao u posadi četverca s kormilarom na Europskom juniorskom prvenstvu u Njemačkoj.

Veliki uspjeh ostvario je mladi veslač osječkog Iktusa, 18-godišnji Ivan Ante Grgić koji je osvojio zlatnu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu, održanom u njemačkom Krefeldu. Grgić je bio dio posade hrvatskog četverca s kormilarom, zajedno sa Šibenčanima Franom Filipom Garmom i Lukom Gojanovićem-Rakićem, Puljaninom Fabiom Ipsom i Splićaninom Lukom Balekom. Dečki su sjajno predstavljali Hrvatsku na ovom natjecanju i potvrdili da je naša zemlja među svjetskim veslačkim velesilama.

Sve čestitke našem Ivanu Anti koji je nastavio tradiciju sjajnih nastupa osječkih veslača na kontinentalnim smotrama i potvrdio svoj veliki potencijal.

Čestitke i Robertu Seligmanu

Ovo je prilika za čestitku i Robertu Seligmanu, kao i organizatorima devetog izdanja „Grand Prixa Osijek Žito Challenge Cupa“, kojemu je naš grad bio domaćin proteklog vikenda.

Kao i svih prijašnjih godina, osječki gimnastički entuzijasti zaslužuju pozvale za vrlo zahtjevnu organizaciju ovakve manifestacije, a Seligman je još jednom osvojio medalju pred domaćom publikom, ovaj puta srebrnu. Najbolji osječki gimnastičar bio je najbolji u kvalifikacijama na konju s hvataljkama dok je u finalu napravio pogrešku (kiksali su i gotovo svi ostali finalisti...), pa će na zlatno odličje, koje još nije uspio osvojiti u svom gradu, morati pričekati iduće izdanje Svjetskog kupa u dvorani Gradski vrt.