Snage će odmjeriti Humane zvijezde Osijeka i Hrvatske, u četvrtak s početkom u 18 sati.

Na igralištu Elektre „Kraj Drave“ u četvrtak, 25.svibnja, bit će odigrana zanimljiva humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Osijeka i Hrvatske. Susret počinje u 18 sati, ulaznica stoji simboličnih 10 kuna, a prihod je namijenjen SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Najavljeno je kako će za „domaću“ momčad nastupiti: Robert Seligman, Ivan Horvat, Stjepan Jeršek Štef, Zoran Zekić, Alen Petrović, Violeta Baban, Ivan Ante Grgić, Miroslav Čabraja, Miroslav Žitnjak, Filip Šušnjara, Domagoj Malovan, Robert Špehar, Josip Balatinac, Antun Labak, Valentin Babić, Marko Babić, Petar Krpan, Davor Rupnik, Stjepan Jukić, Damir Vuica, Igor Budiša, Karlo Primorac, pod vodstvom trenera Gorana Popovića.

Stižu i bivši reprezentativci

S druge strane, kormilaru Humanih zvijezda Hrvatske Ivici Grnji, na raspolaganju će biti Mate Bulić, Leo Kazić, Goran Vlaović, Boris Živković, Mario Stanić, Andrej Panadić, Mladen Bartolović, Dražen Pernar, Mario Lučić, Marko Šivak i drugi.

Prije svega, riječ je o humanoj inicijativi i želji da se pomogne SOS Dječjem selu u Ladimirevcima. Osječani će nakon dužeg vremena opet imati priliku vidjeti u svom gradu i nekad istaknuti hrvatske reprezentativce i bivše igrače Osijeka, kao i glumce, pjevače i druge poznate osobe koje su se rado odazvale pozivu da nam se pridruže, rekao je dugogodišnji direktor osječkog prvoligaša, Milan Španjić, koji je također angažiran u pripremi ovoga susreta.