Ohrabruje i spoznaja da imamo gotovo 3.000 pretplatnika.

Gdje smo bili prije godinu i pol dan, a gdje smo sada? Puno je odgovora na to pitanje u svakom segmentu klupskog djelovanja. Ne samo na terenu i ne isključivo na rezultatskom planu, makar je on u javnosti najvidljiviji i o njemu se najčešće piše i govori. No, postoje i drugi pomaci koji su vrijedni pozornosti i oslikavaju sadašnju situaciju u odnosu na onu do veljače 2016. godine. Spomenuli smo kako je udvostručen broj gledatelja na našem stadionu, a imamo i gotovo 3.000 pretplatnika što je brojka koja nas posebno veseli. Kao i ona o 14.014 članova, koliko ih je trenutno registrirano u Bijelo- plavom klubu.

Članovi iz cijeloga svijeta

Ima ih gotovo sa svih kontinenata, od sjevera do juga Europe, s posebnim naglaskom na Njemačku, Austriju, Poljsku, Republiku Irsku i Skandinaviju jer je tamo u međuvremenu odselilo dosta Osječana. Članove imamo i u dalekoj Americi, Kanadi, Australiji...

Uskoro ćemo krenuti i sa produljenjem članstva, o čemu ćemo vas izvjestiti na našoj web stranici iako će proces biti automatiziran. I dalje će članstvo biti besplatno, ubuduće s još i više pogodnosti. Inače, iako im je navedeni datum istekao, sve će iskaznice i dalje vrijediti i to do 1. rujna, kada će se moći zamijeniti bez dodatnog upisivanja.