Važno je doći na Philips Arenu 90 minuta prije početka utakmice i to kod ulaza 35 na bloku MM.

Za svoje je vjerne navijače NK Osijek i za utakmicu protiv PSV-a u Eindhovenu osigurao besplatne ulaznice, dakako za gostujući sektor Philips stadiona. Podsjećamo da je utakmica na rasporedu u četvrtak, 27. srpnja s početkom u 19 sati.

Za razliku od gostovanja u Luzernu, ulaznice se ovaj puta neće preuzimati na portirnici Gradskog vrta, nego na stadionu PSV-a i to u bloku MM, kod ulaza 35. Potrebno je doći 90 minuta ranije, a osječke navijače dočekat će kao i u Švicarskoj direktor stadiona Gradski vrt, Ante Polić. Važno je napomenuti da neće biti nikakve druge mogućnosti za kupovinu ulaznica u Eindhovenu jer će na dan utakmice tu privilegiju imati samo članovi PSV clubcarda.

Philips Arena će biti ispunjena

Stoga svi koji planirate bodriti Osječane u četvrtak u Nizozemskoj, dođite  na stadion sat i pol vremena prije početka susreta kako biste dobili kartu za dio tribine koja je predviđena za navijače Osijeka.

Ovaj puta nismo u mogućnosti podijeliti ulaznice kod nas na stadionu jer ih fizički nemamo. Dobit ćemo ih od domaćina u četvrtak i molio bih sve naše sugrađane i sve druge koji dolaze u Eindhoven da se drže ovih  uputa. Informacije koje nam stižu iz PSV-a govore da će tribine biti jako dobro ispunjene jer oni imaju veliki broj svojih pretplatnika koji sigurno neće propustiti prvu službenu utakmicu svoga kluba u novoj sezoni na Philips Areni, rekao je Polić.