Lorinc Meszaros i Ivan Meštrović obratili su se igračima i poželjeli im puno sreće i uspjeha u Eindhovenu.

U Hotel „Pullman“ gdje borave nogometaši Osijeka došli su i čelnici našeg prvoligaša. Igračima i stručnom stožeru kratko se obratio i većinski vlasnik Bijelo-plavih i predsjednik Nadzornog odbora  Lorinc Meszaros čestitajući na dosadašnjim europskim rezultatima i poželjevši, dakako, sreću i uspjeh i u ogledima s PSV-om.

Meszaros je pritom rekao da je zadovoljstvo igrati protiv takvih klubova kao što je bivši prvak Europe, a najavio je kako su vlasnici NK Osijek spremni i dodatnim premijama stimulirati i nagraditi igrače za možebitni uspjeh s Nizozemcima...

Vesele i pune tribine

Suvlasnik i predsjednik Uprave Ivan Meštrović je ponovio svoj od prije poznati stav da igrači prvenstveno trebaju uživati u ovakvim utakmicama, igrati bez psihološke barijere i opterećenja i u tom smislu pružiti svoj maksimum.

„I pun stadion je također nešto čemu se trebamo veseliti jer će naša momčad zaigrati u ambijentu kojega svi želimo na utakmicama“, dodao je Meštrović. U Eindhoven je doputovao i gotovo stalni pratitelj na svim važnijim dvobojima Bijelo-plavih, član Uprave Ferenc Sakalj.