Puno je onih koji ni u kojem slučaju nisu željeli propustili prigodu biti na velikoj utakmici u Gradskom vrtu.

Još nam je svima u mislima sjajna atmosfera koju smo imali na europskoj utakmici s PSV Eindhovenom. NK Osijek je zahvalan svima koji su došli na stadion podržati Bijelo-plave u povijesnoj pobjedi, a prodano je svih 15.000 ulaznica. Imali smo pritom i goste iz brojnih nogometnih klubova, koji nisu propustili prigodu biti na tribinama i navijati za Osječane.

To su, abecednim redom, bili: Borinci Jarmina, Brijest, BSK Beketinci, BSK Bijelo Brdo, Čepin, Dunav Dalj, Elektra Osijek, Erdut, Fortuna VNO Osijek, Gibarac '95 Čokadinci, Goleo Dopsin, Grafičar Vodovod Osijek, Hajduk Šodolovci, Hypo limač, Klas Čepin, Laslovo '91, LIO Osijek, Lovas, Metalac Osijek, Mladost Čepinski Martinci, Mursa-Zanatlija Osijek, Olimpija Osijek, Omladinac Niza, Palača, Radnički Dalj, Radnik Josipovac, Sarvaš, Slavonac Tenja, Slavonija Ivanovac, Sloga Ernestinovo, Šipovac, Šubić Vuka, Tomislav Livana, Višnjevac i tamošnja Škola nogometa, Vitez Antunovac i Zrinski Tordinci.

Vidimo se ponovno!

Došli su organizirano i ženski nogometni klubovi Beketinci i Osijek, malonogometni klubovi Neptun i Saponia, VNK Lege, Klub američkog nogometa Osijek Cannons, GSD Osijek 1784, AK Slavonija Žito, Kuglački klub Osijek, Klub borilački sportova Borac, kao i razne udruge: Laslovo DZMH, Retfala, Udruga hrvatskih dragovoljaca Ernestinovo, UHDDR Bilje, Udruga Dar.... Odazvalo se i više od stotinu naših partnera koji također nisu skrivali oduševljenje ozračjem kojemu su svjedočili.

Svima im se zahvaljujemo na dolasku i sigurni smo da se uskoro vidimo i protiv bečke Austrije, ali i na domaćim susretima našeg prvoligaša, poput današnjeg (ponedjeljak) derbija  s Rijekom u Gradskom vrtu koji počinje u 21 sat.