Riječ je o dobavljaču električne energije i prirodnog plina koji nudi popuste svojim korisnicima.

Ugovor o poslovnoj suradnji ovoga su utorka potpisali Nogometni klub Osijek i tvrtka „Proenergy“ kao dobavljač električne energije. Riječ je o još jednom od brojnih partnera našeg prvoligaša koji se priključio sponzorskom „poolu“ Bijelo-plavih, prepoznavši sve ono pozitivno što se događa u Gradskom vrtu. Također, NK Osijek je pronašao svoj interes u ovoj suradnji, o čemu je direktor Igor Galić ukratko istaknuo:

Ovo je zapravo aneks ugovora koji je do sada bio isključivo sponzorski, a sada počinjemo jednu drugu priču koju ćemo približiti i našim navijačima, simpatizerima i svima koji vole naš klub. Odabir „Proenergyja“ kao opskrbljivača električnom energijom i prirodnim plinom se pokazao kao pametna odluka za naš kolektiv, a sada brojne pogodnosti i popusti očekuju i naše navijače. Energija koja je pokrenula nas, neka pokrene i sve vas koji nas pratite!

Pozitivna energija na sve strane

Zadovoljstvo je iskazao i direktor prodaje „Proenergyja“ Denis Lovrić koji je potpisao Ugovor. Suradnji se, kako je rekao, iskreno veseli jer će biti višestruko korisna:

Pozdravio bih sve u Nogometnom klubu Osijek, dakako i njegove navijače. Svima koji se spremaju u Austriju želim prije svega sretan put i nadam se da će se vratiti kući sretni i zadovoljni. Drago mi je da smo dio ove lijepe i pozitivne priče, a kako je energija naša osnovna zadaća, veseli nas da je ona i ovdje vrlo pozitivna. NK Osijek i ljudi koji ga vode zrače energijom koja je pokrenula i cijeli grad. Osim što će navijači pomoći svom voljenom klubu, također će imati i određene uštede kada je riječ o plaćanju usluga korištenja električne energije i prirodnog plina.

Jedinstveni računi i uštede

Spomenimo i sasvim konkretno pogodnosti koje se mogu dobiti prelaskom na „Proenergy“. Riječ je o popustu od 6 do 11 posto na električnu energiju kao i popust od 4 posto na prirodni plin. Osim toga, svi kupci „Proenergy“ kategorije  dobivat će jedan, jedinstveni račun za električnu energiju (opskrba i mrežarina) i također jedan račun za prirodni plin (opskrba i idistribucija). Prelazak na ovoga distributera i opskrbljivača je vrlo jednostavan budući da je potrebno ispuniti web obrazac na linkovima https://nkos.co/2vVgSPE i https://nkos.co/2wvjyoT. Isto možete učiniti i pozivom na telefone 01 63 86 220 i 01 6386 237 i putem e-maila i.safran @proenergy.hr. Kako bi prešli na „Proenergy“ opskrbu sve što trebate pritom je vaš zadnji obračun električne energije ili prirodnog plina, trenutno očitovanje (stanje) brojila i osobna iskaznica.