Završnica juniorskog prvenstva odigrana je u Sv.Martinu na Muri gdje su se našli, uz bijelo-plave, RNK Split, GNK Dinamo, NK Slaven Belupo te HNK Rijeka. 

Juniori našeg prvoligaša bili su sudionici Završnice juniorskog prvenstva gdje su odigrali utakmice s prvacima ostalih regija u Hrvatskoj.
Prvo su kolo bijelo-plavi otvorili s juniorima GNK Dinamo. U utakmici ekipa koje imaju kvalitetu, gledali smo dobar nogomet i vrlo neizvjesnu utakmicu. Nogometaši Dinama su prvi došli u vodstvo, ali nakon početne dominacije plavih, bijelo-plavi se bude i preuzimaju sve više kontrolu nad utakmicom. Požrtvovnost se isplatila na samom kraju utakmice. Odličnu loptu Anića, Špoljarić uspjeva primiriti i kreće sam na golmana, ali start s leđa igrača Dinama zaustavlja akciju. Crveni karton i slobodni udarac za Osijek. Loptu uzima Salapić i vrhunskim udarcem iz slobodnog udarca donosi izjednačenje bijelo-plavima i veliki bod već u prvom kolu.

Splićani su bili protivnik našim juniorima u drugom kolu. Teška utakmica, nešto slabiji dan, ali i kvaliteta juniora iz Splita donijela je prvi poraz bijelo-plavima. Split je bio bolja ekipa kroz cijelu utakmicu i zasluženo su slavili rezultatom 3:0. Nogometaši Osijeka imali su svoje prilike, ali nažalost, Split je ostao prazne mreže. Kasnije će se kroz utakmice Završnice pokazati da ova pobjeda Splita nije bila slučajna.

Prvu pobjedu juniori su dočekali u trećem kolu gdje su svladali momčad Slaven Belupa. Nakon poraza od Splita, naši juniori bili su iznimno motivirani i željeli su pobjedu u utakmici s Koprivničancima. Osijek bolje počinje utakmicu i stvara prilike, igrači Slaven Belupa teško su parirali bijelo-plavima, a jednu od brojnih dobrih akcija pogotkom je završio Brlić. S tim vodstvom se otišlo na poluvrijeme. U drugom dijelu momčad iz Koprivnice se budi te kreću nešto odlučnije u utakmicu. Ta odlučnost nije donijela nešto puno ekipi Slaven Belupa, a na samom kraju utakmice bijelo-plavi su riješili konačno pitanje pobjednika. U 75.minuti Špoljarić trese mrežu i dovodi Osijek u vodstvo od 2:0 koje je na kraju bilo i konačno u utakmici.

Četvrto kolo za naše juniore bilo je slobodno i bilo je vremena da se "napune baterije" za posljednju utakmicu na Završnici protiv HNK Rijeka.
U peto kolo Osijek je ušao kao treća ekipa s bodom manje od Dinama i 5 bodova manje od novih prvaka, juniora Splita.
Bijelo-plavi su bili mnogo bolji u utakmici s vršnjacima iz Rijeke te uz vijesti kako je Dinamo odigrao neodlučeno sa Splitom što im je značilo skok na ljestvici, odigrali pobjednički za kraj Završnice i slavili 1:0 pogotkom Špoljarića.

Konačan poredak juniora za sezonu 2014./2015. je ovakav. 1. RNK Split, 2. NK Osijek, 3. GNK Dinamo, 4. HNK Rijeka, 5. NK Slaven Belupo

Najbolji igrač turnira je - Božo Mikulić (RNK Split)
Najbolji vratar turnira je - Ante Duvnjak (RNK Split)
Najbolji strijelac turnira je - Bože Živaljić (RNK Split) 

Igrači i stručni stožer koji su izborili ovaj veliki plasman su: Marko Maričević, Josip Lastavica, Danijel Leutar, Mihael Klepač, Domagoj Žigri, Bruno Brlić, Robert Ćosić, Franko Kulešević, Alen Božić, Benjamin Ždinjak, Stjepan Salapić, Lovro Anić, Pavo Grgić, Nikola Šafar, Josip Špoljarić, Domagoj Vranješ, Vedran Goluža, Toni Prpić te trener i Voditelj Škole nogometa, Miroslav Žitnjak. 

Opširnije o Završnici i utakmicama na - Juniori na Završnici prvenstva

Nogometni klub Osijek ponosi se svojim juniorima na izvrsnoj sezoni i ostvarenom plasmanu viceprvaka Hrvatske. Čestitke igračima i trenerima!