Predstavnici Kluba bit će već od 19 sati ispred gostujuće tribine G1 do G3 (Gäste) i na ulazima N1 i N2 (Nord).

Svi oni koji dolaze na utakmicu u Austriju trebaju za početak znati da je odvajanje s autoceste na izlazu St. Pölten Nord. Za osječke navijače na stadionu su predviđene tribine Sjever i Sjeverozapad koje su vidljivo označene nazivom Gäste. Dakle, svi oni koji su uzimali ulaznice preko Kohorte imaju mjesto na sektorima G1, G2 i G3.

Vlasnici ostalih ulaznica koje su se kupovale po cijeni od 120 kuna zauzet će mjesta na sektorima N1 i N2 te se trebaju pojaviti na ulazu Nord. Na isti će ulaz ući i oni navijači s vaučerima po cijeni od 170 kuna, a bit će smješteni na sektoru N4. Predstavnici NK Osijek će se već od 19 sati nalaziti ispred tribine s natpisom Gäste (za Kohortu) i tribine Nord za ulazak na sektore od N1 do N4 i tada će se vaučeri moći zamijeniti za ulaznice .

Okupljanje u kafiću ispred jezera

Od tog vremena mogu se kupiti ulaznice za sektore N1 do N4 na blagajni kod ulaza Nord. Za sektor Gäste parking je ispred same tribine, a za sektore N1 do N4 (Nord) preporučeno je parkiralište označeno na mapi. Mjesto okupljanja osječkih navijača je ispred caffe bara uz jezero, neposredno uz gostujuću tribinu.

Stadionski ulazi se otvaraju  u 19,30 sati, a molimo naše navijače i simpatizere da barem sat i pol vremena prije početka susreta dođu po svoje ulaznice. Svima želimo sretan put za St. Pölten i još jednom vas pozivamo da se držite navedenih uputa kako bismo maksimalno pojednostavili proceduru dolaska na stadion i ulaska na tribine NV-Arene.