Nakon što su juniori testirali svoju kvalitetu protiv seniora NK Osijeka,  a mlađi pioniri protiv Grafičara, preostale su još četiri utakmice koje se tokom ovog tjedna trebaju odigrati. Najzanimljivije će biti u petak, kad mlađi pioniri i druga momčad pionira nastavljaju prvenstveno natjecanje. Službene utakmice kreću i za početnike te predpočetnike.

Juniori i mlađi pioniri NK Osijeka, tijekom su jučerašnjeg dana odigrali svoje pripremne susrete za ovaj tjedan, a posebno je važan bio onaj mlađih pionira, kojima je susret s Grafičarom bio posljednje provjera pred prvenstvo, a ono im se ne nastavlja lagano. Već u prvom proljetnom kolu ispred njih je derbi, koji nipošto ne želi izgubiti.

Oni, kao i druga momčad pionira, u petak igraju gradski derbi protiv Hypo Limača. Susret je to u kojem poraz nije opcija, budući da je između ove dvije momčadi stvoren jedan zdravi rivalitet i sigurno da i gledatelje čeka bespoštedna borba za bodove, ovih mladih talentiranih dječaka. Susret mlađih pionira počinje u 19 sati i 30 pionira, a pioniri će na teren odmah nakon njih, u 20 i 40.

Priliku za još jednu provjere imaju i kadeta, koji se danas u 19 sati sastaju s LIO-m, a u nedjelju se u potpuni pogon vraćaju početnici. Oni neće na daleko gostovanje, nego samo do Tenje, gdje ih čeka istoimeni protivnik. Susret započinje ujutro, odnosno u 10 sati.