26. rujna od 14 h započinje preuzimanje nove članske iskaznice Bijelo-plavog kluba - NK Osijek Cashback Card.

NK Osijek Cashback Program omogućuje uživanje u brojnim pogodnostima kod više od 75.000 trgovaca partnera diljem svijeta uz aktivnu podršku koju svaki član pruža svom Klubu.

Svi članovi Bijelo-plavog kluba postaju vlasnici NK Osijek Cashback Card uz koju mogu ostvarivati kupovne pogodnosti kod trgovaca partnera u Osijeku, diljem Hrvatske i u inozemstvu.

Kako funkcionira NK Osijek Cashback Program

Pri svakoj kupnji kod trgovca partnera ponosno pokaži svoju NK Osijek Cashback Card i evidentiraj svoju kupnju.

Određeni dio iznosa svake tvoje kupovine vraća ti se na bankovni račun kroz Cashback opciju, dio iznosa odlazi u korist potpore mlađim razvojnim selekcijama Škole nogometa NK Osijek, a pri svakoj kupovini skupljaš i Shopping Points uz koje ostvaruješ posebne popuste kroz Deals ponude.

Nakon registracije svaki član dobiva svoje pristupne podatke za profil (web i mobilna aplikacija) preko kojega možeš pratiti sve svoje evidentirane kupovine te stanje Cashbacka i Shopping Pointsa.

Više o NK Osijek Cashback programu pročitaj na cashback.nk-osijek.hr, a ako imaš dodatnih pitanja slobodno ih uputi na service.nk-osijek@cashbackworld.com.

Bilo da produžuješ svoje članstvo u Bijelo-plavom klubu ili se prvi put učlanjuješ, postaješ član NK Osijek Cashback Programa i vlasnik NK Osijek Cashback Card!

Postupak učlanjenja za postojeće članove

  1. U prostorijama Kluba (W.Wilsona 2) svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 12 sati. Potvrdi nam svoje postojeće podatke, registriraj se u NK Osijek Cashback Program i preuzmi karticu sa svojim imenom.
  2. Ispuni obrazac online i preuzmi karticu sa svojim imenom u prostorijama Kluba (W.Wilsona 2) svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 12 sati. 

Postupak učlanjenja za nove članove

  1. U prostorijama Kluba (W.Wilsona 2) svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 12 sati. Registriraj se u NK Osijek Cashback Program s potrebnim podacima za učlanjenje (ime i prezime, datum i godina rođenja, e-mail adresa i broj telefona) i preuzmi karticu sa svojim imenom.
  2. Ispuni obrazac online i preuzmi karticu sa svojim imenom u prostorijama Kluba (W.Wilsona 2) svakog radnog dana od 14 do 18 sati i subotom od 10 do 12 sati.

Kako bismo pokrenuli grad i omogućili da Osijek navija za Osijek, osigurali smo da je članstvo u Klubu besplatno, ali i da omogućava veliki broj pogodnosti.

Članstvo u NK Osijek Cashback Programu je besplatno i neobvezujuće – odjava je moguća u bilo kojem trenutku, a ponovna prijava moguća u bilo kojem trenutku.

Partneri i popusti

S novom članskom iskaznicom Bijelo-plavog kluba – NK Osijek Cashback Card – članovi mogu ostvarivati pogodnosti kod postojećih Bijelo-plavih partnera i novih Cashback Card partnera.

Postojeći bijelo-plavi partneri kod kojih su članovi dosad ostvarivali popuste s članskom iskaznicom Bijelo-plavog kluba i dalje ostaju u sustavu popusta i možeš ih prepoznati po naljepnici MEMBER SPOT – ČLANSKI POPUST.

Na web stranici cashback.nk-osijek.hr bit će redovno ažuriran popis onih partnera koji postaju dio NK Osijek Cashback Programa i kod kojih možeš ostvarivati pogodnosti koje ti pruža NK Osijek Cashback Card. Sve Cashback Card partnere možeš prepoznati po naljepnici MEMBER SPOT – CASHBACK WORLD.

Više informacija o ostvarivanju pogodnosti kod jednih i drugih partnera NK Osijeka možeš vidjeti ovdje.