Samo je jedna prvenstvena utakmica završila neriješenim rezultatom, u svim ostalim ostvaren je pun pogodak.

Baš kao i tjednu ranije, sve su naše mlađe kategorije ostvarile pozitivan rezultat u borbi za prvenstvene bodove. U Prvoj kvalitetnoj ligi Slavonije i Baranje osječki su Kadeti II bili bolji od slavonsko-brodskog Željezničara s 5:1 (Čvrk 2, Cimerman, Fingernagl i Vuica), dok su goste sa Save pobijedili i Pioniri II rezultatom 6:2 (Dorić i Mendelski 2, Lozić i Krivić). Mlađi pioniri su ugostili Jedinstvo uz visoku pobjedu od 9:0 (Damjanović 3, Ivančan 2, Barić, Čolić, Vrbanac i Trbojević).

Isti klub su za protivnika imali i Početnici, a na kraju je bilo 4:1 (Barić 2, Grgić i Majdenić). Protiv Miholjčana su igrali i Predpočetnici  u jedinom susretu koji je završio bez odluke 1:1 (Ižaković). Limači su vršnjake iz Donjeg Miholjca svladali sa 6:0 (Sabo 3, Ljubojević, Kovač i Kurtović), dok su protiv Hypo Akademije Krpan&Babić slavili sa 6:2 (Kovač 3, Biskupović, Galić i Marković).

Uspješan start „Pilot lige“

U Drugoj KLM Mlađi pioniri II igrali su u gostima kod FEŠK-a od kojega su bili bolji sa 6:1 (Živković 2, Konig, Lukadinović, Mažar i Sopić). U Ferenčancima su vrlo efikasni bili Početnici II koji su pobijedili rezultatom 10:0 (Rupčić 4, Barić 3, Begović, Grgić i Majdenić). Prošloga je vikenda startala i „Pilot liga“ Mlađih pionira. Premijerni turnir odigran je u Vinkovcima gdje su naši dječaci svladali Slaviju iz Pleternice s 9:0 (Čolić, Trbojević 2, Barišić, Džeko, Ivančan, Barić i Vrbanac) i domaćina Cibaliju 2:0 (Barić i Ivančan).

Predpočetnici su nam igrali na turniru u Donjem Miholjcu. Pritom su svladali Hypo sa 8:1 (Matić 4, Božić 2, Ivanković i Mrkonjić), Valpovku rezultatom 6:0 (Gagulić i Ižaković 2, Matić i Mrkonjić), od Brčkog su poraženi 0:1, a od Vinkovaca s 1:2 (Ižaković).