Našim mladim nogometašima u nedjelju od 15 sati na Bikari u goste dolazi Inter.

Četiri uzastopne pobjede imaju Juniori Osijeka u natjecanju Prve HNL za mladež. Nakon početnog remija s Croatijom Sesvete na domaćem terenu, uslijedile su pobjede nad Istrom 1961, Hrvatskim dragovoljcem,  Rijekom i Lokomotivom. Posebno je važan bio trijumf s „Lokosima“ prošloga vikenda jer su prije toga derbija Osječani i zagrebačka momčad, koja je inače osvojila naslov prvaka u ovoj kategoriji, bili bodovno izjednačeni na čelu ljestvice. Sada Bijelo-plavi imaju tri boda više i optimistično iščekuju nedjeljni ogled s Interom na Bikari koji počinje u 15 sati.

Durdov se iskazao golovima

Splićanin Ivan Durdov, koji je iz RNK Split prošloga ljeta stigao u Osijek, trenutno je najučinkovitiji u našoj juniorskoj momčadi sa četiri gola i drugi na ligaškoj ljestvici strijelaca.

Igramo dobro, što smo najbolje pokazali na Kajzerici svladavši Lokomotivu. To nam je dalo još više motiva da pokušamo u nastavku sezone biti još bolji i zadržimo prvo mjesto. Trener Budiša nas je dobro posložio, vjerujem da ćemo nastaviti pobjedničku seriju. U nedjelju dočekujemo Inter i to je prilika za nove bodove, rekao je Durdov.

Što se njega tiče, kaže da se odlično snašao u našem Klubu i da je sa svime zadovoljan:

Brzo sam se privikao na novu sredinu, svi su me dobro prihvatili i zaista je sve u redu.Krenuli su me i golovi i samo se nadam da ću tako nastaviti. Drago mi je da sam u nekim prijateljskim utakmicama dobio priliku biti i s prvom momčadi jer se svi mi uzdamo da ćemo jednoga dana dočekati svoju šansu.