Riječ je o regionalnom lideru po pitanju sportske prehrane koji je prepoznao pozitivu u Gradskom vrtu.

U Gradskom vrtu je danas predstavljen još jedan od klupskih partnera – tvrtka Polleo Sport. Riječ je o regionalnom lideru po pitanju sportske prehrane koji prati i vrhunske sportaše i sportske kolektive, budući da su nutricionizam i suplementacija neizostavni u ostvarenju visokih ciljeva koje je i NK Osijek postavio u svojim natjecacteljskim planovima i ambicijama.

Posebno nam je drago što smo uspostavili suradnju za koju ne sumnjam da će biti izrazito uspješna. Kada sami pomičete granice te ste na putu do uspjeha spremni dati više, logično je uspostaviti ovakav, partnerski odnos. Novi tim ljudi koji je preuzeo NK Osijek pokazao je smjer u kojem Klub želi ići, a mi kao tržišni lider znamo prepoznati pobjednički mentalitet i pozitivan pristup. Vaša inicijativa #Pokrenimograd predstavlja temeljni sustav naših vrijednosti i upravo ono što i sami zagovaramo. Polleo Sport puno toga polaže na lokal-patriotizam i ponosni smo što je Osijek grad u kojem imamo dvije poslovnice, najviše nakon Zagreba, pa je i broj zaposlenika veći nego u drugim gradovima gdje također djelujemo. Također, upravo ovdje imamo najmoderniji fitness, što mnogi zasigurno već jako dobro znaju. Drago nam je što ćemo zajedno s Nogometnim klubom Osijek dati dodatni poticaj pozitivnim događajima i atmosferi u samome gradu. Uvjeren sam u kvalitetnu suradnju, a znanje koje imamo u dodacima prehrani pomoći će Osijeku u borbi za sam vrh prvenstvene ljestvice, istaknuo je Zoran Pribičević, glasnogovornik Polleo Sporta.

Igrači iskazali zadovoljstvo

Kapetan Bijelo-plavih Mile Škorić potvrdio je kako osječki nogometaši imaju sve što im je potrebno u proizvodima Polleo Sporta:

Vjerujem kako će suplementacija iz Polleo Sport asortimana dodatno osnažiti našu momčad i pomoći nam da budemo još uspješniji i dođemo do samoga vrha HNL-a.

Nešto slično mogli smo čuti i od Nikole Matasa, poznatog po tomu što je jedan od najvećih profesionalaca u osječkim redovima:

Kako je rekao moj suigrač, Polleo Sport će nam sigurno pomoći u lovu na još bolje rezultate i učiniti nas jačim i boljim. Od samoga početka pratim ovaj brand, koristim proizvode iz njihove ponude i mogu reći da sam jako zadovoljan.