U svojim prošlotjednim nastupima svi dobni uzrasti Škole nogometa su ostvarili pun pogodak.

Odigrano je devet utakmica mlađih kategorija Nogometnog kluba Osijek tijekom tjedna koji je za nama. U svima su Bijelo-plavi ostvarili pobjede, a riječ je o susretima Prve i Druge kvalitetne lige Slavonije i Baranje. Pioniri II igrali su u Belišću gdje su bili bolji od svoga domaćina s 5:1 (Dorić, Kuprešak, Ledinski, Tankosić i Verhas), a na istom su gostovanju Kadeti II svladali Belišćane s 1:0 (Ulm).

Mlađi pioniri lako su pobijedili NAŠK s 14:0 (Đurković i Pavličić 3, Barić, Barišić, Konig, Lukadinović, Mažar, Sopić, Živković i Žulj), a još su uvjerljiviji bili Početnici koji su Našičane ispratili kući rezultatom 17:0 (Grgić 5, Barić 4, Majdenić i Vučemilović 2, Begović, Jerković, Leko i Tomić).

Niz uvjerljivih pobjeda

Isti je ishod bio i u ogledu Belišća i naših Limača (Posavec i Sabo 4, Janjić, D. Kurtović i N. Kurtović 2, Ljubojević, Mihaljević i Tomašević). Belišćanima su u gostima bili i Predpočetnici koji su slavili sa 6:3 (Gagulić 2, Bertić, Ižaković, Mrkonjić i Pejić).

Ova je kategorija naše Škole nogometa igrala i protiv Bilja te pobijedila sa 4:0 (Gagulić, Grgić, Ižaković i Rupčić). U Drugoj KLM igrali su Mlađi pioniri II protiv Hypa kojega su svladali s 10:0 (Ivančan 4, Damjanović 3, Pavličić 2 i Mažar), a uspješan nastup protiv susjeda s Akademije Krpan&Babić imali su i Početnici II u pobjedi od 6:0 (Barić 3 i Grgić 3).

 

Bodovno stanje i detaljnija izvješća s utakmica naših mlađih kategorija možete provjeriti na sljedećim linkovima:

Kadeti

Pioniri

Mlađi Pioniri

Početnici

Predpočetnici