Juniori igraju još jedan derbi, ovaj puta u Koprivnici, dok će Pioniri i Kadeti ugostiti mlade nogometaše Zagreba.

 

Devet nas prvenstvenih utakmica mlađih kategorija očekuje nadolazećeg vikenda od toga četiri u Gradskom vrtu, a pet na gostujućim terenima. Sve će krenuti u subotu prijepodne, kada će od 9 sati igrati Grafičar i naši Pioniri II. Dva sata kasnije slijedi još jedan dvoboj u Podgrađu, a snage će odmjeriti Žuto-plavi i Kadeti II osječkog prvoligaša.

U jutarnjim satima igrat će se i na našem stadionu. Prvi susret također je na rasporedu u 9 sati kada će Početnici ugostiti Olimpiju. Već u 10 sati sastaju se Mlađi pioniri i Ljubičasti iz Donjeg grada. Juniori će nam igrati još jedan derbi, budući da ih u ovom kolu HNL za mladež dočekuje trenutno vodeća momčad na ljestvici, koprivnički Slaven Belupo.

U nedjelju od 13,00 i 14,45 sati

U nedjelju će igrati Predpočetnici i to kod Grafičara s početkom u 9,45 sati. Kada taj dvoboj bude završio, na igralištu u Podgrađu zaigrat će i Limači čiji je susret najavljen za 11 sati. Posljednjeg dana u tjednu očekuju nas i dva prvenstvena ogleda na državnoj razini. U oba će igrati Osijek i Zagreb, dakako u pionirskoj i kadetskoj konkurenciji. Vranješovi učenici na teren će od 13 sati, dok će Steinbrucknerovi izabranici igrati od 14,45 sati.