Ukupno je odigrano 20 susreta u Zaprešiću, uz 9 pobjeda gostiju, 6 remija i 5 slavlja domaćina.

Povijest međusobnih ogleda Intera i Osijeka u Zaprešiću otkriva kako ih je u borbi za bodove bilo ukupno 20, a da su gosti pritom ostvarili bolji učinak. Pobijedili su devet puta, u šest utakmica bodovi su podijeljeni, dok su Žuto-plavi slavili u pet dvoboja. Gol-razlika je također u korist Osječana koji su zabili 30, a primili 22 gola na ovom gostovanju.

Triput je do sada bilo 3:0 za Osječane: 1995., 2010. i posljednji puta 2012. godine. Inače, zadnju pobjedu Bijelo-plavi su u Zaprešiću ostvarili u drugoj polovici srpnja 2016. kada su slavili s 2:0 golovima Vojnovića i Bobana.

Sve gotovo već u 25 minuta

Prva pobjeda Osijeka nad zaprešićkim prvoligašem zabilježena je 23. listopada 1994. u četvrtom nastupu našeg prvoligaša na stadionu u zagrebačkom predgrađu. Sve je bilo riješeno već u prvih 25 minuta kada su Osječani uspjeli zabiti sva tri pogotka preko Bičanića, Osmanagića i Rupnika. Do kraja susreta jedino je Nekret-Katić (kasnije je došao u Gradski vrt) uspio ublažiti poraz (1:3) momčadi koja se tada zvala Inker.

U osječkom sastavu bili su: Žitnjak, Beljan, Beširević, Lulić, Vidović, Ergović (37. Stanić), Rupnik (84. S. Vranješ), Bičanić, Osmanagić, Špehar i Vukoja. Za Inker su igrali: Bronić, R. Ferenčina, Nekret-Katić, Ašanin, Osibov, Brlek, D. Ferenčina (69. Zorić), Perković, Kučko, Šabić (46. Bobinec) i Jurčec. Osijek je u toj sezoni s klupe vodio Ivo Šušak, dok je trener Zaprešićana bio Ante Čačić.