Generacije 2006. i 2007. u subotu gostuju kod Vojvodine u Novom Sadu.

Točno je deset utakmica na rasporedu kada je riječ o nastupima mlađih kategorija iz Škole nogometa našeg prvoligaša u idućim danima. U petak od 18 sati Predpočetnici će ugostiti belomanastirsku Špartu, a sat vremena kasnije Mlađi pioniri igraju s đakovačkom Croatijom. Potom imamo četiri subotnja dvoboja.

Prvo će na teren Pioniri II koji u 9 sati započinju ogled s pleterničkom Slavijom. U Gradskom vrtu. U 11 sati Pleterničani će biti protivnik našim Kadetima II. Početnici 2006. Mlađi pioniri II (2006. godište) i Početnici (2007.) odmjerit će snage u prijateljskim susretima s Vojvodinom u Novom Sadu.

U nedjelju četiri puta s Valpovčanima

Posljednja četiri ogleda čekaju nas u nedjelju. Predpočetnici dočekuju Valpovku od 9,45 sati, a s Valpovčanima će igrati i Limači s početkom u 11 sati. Dva susreta bit će odigrana i u Valpovu. U 10,00 sastaju se Početnici Zelenih i Bijelo-plavih, dok će sat vremena kasnije na terenu biti Mlađi pioniri.

Pioniri i Kadeti ovoga vikenda nemaju nastupe u HNL-u mladeži jer su svoje susrete protiv Šibenika odradili unaprijed. Juniori svoje ligaško natjecanje nastavljaju nakon reprezentativnih obveza, 18. studenoga.