Osijek II je na domaćem terenu svladao Međimurje s visokih 5:1, a pomogla su i trojica prvotimaca Bijelo-plavih.

Dosad najuvjerljiviju pobjedu u ovoj sezoni ostvarili su nogometaši Osijeka II. U susretu 13. kola Treće HNL Istok, na stadionu Olimpije u Donjem gradu, svladali su Međimurje iz Čakovca rezultatom 5:1 i s tri važna boda ostali u utrci za naslov jesenskog prvaka. Koliko su ozbiljno Osječani shvatili ovaj susret svjedoči i činjenica da je Dino Skender za ovu prigodu „posudio“ trojicu igrača iz prve momčadi Bijelo-plavih.

U dogovoru sa Zoranom Zekićem, na raspolaganje je dobio Šimuneca, Lukića i Marića, što se moralo osjetiti u igri našeg trećeligaša. Domaćin je poveo preko brzonogog Čikvara u 12. minuti, da bi Škvorc u 22. izjednačio na 1:1.

Dva pogotka Mirka Marića

Do odlaska na odmor Osijek II je uspio postići još dva pogotka. U 27. minuti Mišković je srušen u kaznenom prostoru, a kazneni je udarac u novo vodstvo pretvorio Marić, čiju je namjeru „pročitao“ vratar Galoši, ali mu nije uspio obraniti udarac s bijele točke.

Marić je bio strijelac i u 38. minuti kada je povećao prednost domaćih na 3:1. Još smo dva gola vidjeli u drugom poluvremenu, oba u mreži Čakovčana. Raspoloženi Mišković je nakon akcije Čikvara iz blizine neometan zabio za 4:1 u 59. minuti, dok je u završnici utakmice, u 83.minuti, Rajić postavio konačnih 5:1.