U svim prvenstvenim i prijateljskim dvobojima mladi su Osječani bili rezultatski vrlo uspješni.

Ukupno su 12 utakmica odigrali mladi nogometaši Osijeka u svojim dobnim uzrastima tijekom proteklog vikenda. Pritom su Bijelo-plavi u svim ogledima ostvarili pobjede, računajući i prvenstvene i prijateljske susrete! Kao što smo pisali u najavi, ovaj puta nije bilo dvoboja Pionira, Kadeta i Juniora u HNL-u, pa je pozornost bila usmjerena na nastupe u Prvoj KLM Slavonije i Baranje. Kadeti II su pobijedili Slaviju sa 4:0 (Lišnić, Marodi, Mendeš i Vinogradac), a Pleterničane su u Gradskom vrtu svladali i Pioniri II rezultatom 5:0 (Avdejev, Dorić, Korov, Mikolčić i Verhas).

Isti je ishod bio i u ogledu Mlađih pionira i đakovačke Croatije (Pavličić 3, Trbojević i Vrbanac). Ista je generacija ostvarila i najuvjerljiviji trijumf i to u gostima kod Valpovke. Pritom je bilo 19:0 (Petrović 5, Pavličić  i Vrbanac 3, Damjanović i Matković 2, Čolić, Džeko, Mažar i Trbojević).

Dvije pobjede u Novom Sadu

Imali smo još jednu utakmicu u valpovačkom Sportskom parku. Početnici su bili bolji od „Zelenih“ s 13:0 (Kovačević i Rupčić 3, Majdenić i Vučemilović 2, Barić, Grgić i Jerković). Valpovčane su ugostili naši Limači koji su slavili s 15:0 (Tomašević 4, Kovač, Ljubojević i Sabo 2, Janjić, N. Kurtović, D. Kurtović, Marković i Mihaljević). Osijek i Valpovka igrali su i u konkurenciji Predpočetnika, a osječki su dječaci pobijedili 12:0 (Gagulić 4, Ižaković 2, Betlehem, Bertić, Kralj, Korman, Matić i Pejić).

Početnici su gostovali kod novosadske Vojvodine koju su svladali s 3:0 (Barić 2 i Grgić), a u Novom Sadu su pobjedu zabilježili i Mlađi pioniri II i to rezultatom 8:1 (Perić i Živković 2, Konig, Martić, MacDonald i Mlinarević). Juniori su odmjerili snage s Cibalijom u Vinkovcima i pobijedili 1:0 (M. Kuprešak). Za kraj smo ostavili Predpočetnike i njihov kontrolni dvoboj s belomanastirskom Špartom u kojem je bilo 10:2 (Ižaković 4, Mikić 2, Bertić, Gagulić, Jaman i Korman).

Bodovno stanje i detaljnija izvješća s utakmica naših mlađih kategorija možete provjeriti na sljedećim linkovima:

 

Juniori

Kadeti

Pioniri

Početnici

Predpočetnici

Limači