Dobru formu naš je napadač potvrdio i u nacionalnoj vrsti, sudjelujući u pobjedi nad Turskom u Antalyji.

Dok se kroz dodatne kvalifikacije na europskom kontinentu traže posljednji sudionici Svjetskog prvenstva iduće godine u Rusiji, neke reprezentacije koje neće biti sudionici najveće nogometne smotre odigravaju prijateljske utakmice.

U jednoj od njih reprezentacija Albanije u Antalyji je bila bolja od domaćina Turske rezultatom 3:2. Nama je taj dvoboj zanimljiv zbog činjenice da je za Albance ponovno u startnoj jedanaestorici nastupio naš igrač Eros Grezda koji je postigao i svoj prvi pogodak za nacionalnu momčad!

Igrao do 81. minute

Grezda je bio strijelac posljednjeg gola za Albaniju, kada su gosti u 55. minuti poveli s 3:1. Prihvatio je loptu na lijevoj strani kaznenog prostora, u vrlo sličnoj situaciji kao u susretima Osijeka protiv Dinama i poglavito Rijeke na Rujevici, te vrlo precizno i neobranjivo pogodio suprotni kut, efektno matiravši suparničkog vratara. Na terenu je Grezda ostao do 81. minute kada  ga je izbornik Panucci povukao iz igre. Bio je to šesti nastup Osijekova krilnog napadača za najbolju albansku vrstu.