Osijek Kelme ovoga petka ima tešku zadaću, kao i košarkaši Vrijednosnica Osijek koji gostuju kod Cibone.

Osječki sportski vikend počinje u petak navečer utakmicom između Osijek Kelmea i momčadi Novo vrijeme Apfel iz Makarske. Susret 7. kola državnog prvenstva u futsalu počinje u 20 sati, dakako u dvorani Zrinjevac. Ovoga petka igraju i košarkaši Vrijednosnica Osijek, ali na gostujućem terenu. Osječanima je domaćin zagrebačka Cibona u Domu Dražena Petrovića s početkom u 18 sati. Taj susret je moguće pogledati u izravnom televizijskom prijenosu na TV Arena sport.

U subotu će u maloj dvorani Gradski vrt igrati odbojkašice Osijeka koje u borbi za prvenstvene bodove ugošćuju ekipu Nove Gradiške, a njihov ogled počinje u 18 sati. U 7. kolu domaće Superlige igraju i odbojkaši Murse i to u Nedelišću protiv Centrometala.

Nogometašice dočekuju Neretvu

U subotu se nastavlja kuglačko prvenstvo Hrvatske dvobojima 9. kola. Na Pampasu ćemo imati dvostruki program. Prvo će od 13,30 sati igrati kuglačice Osijeka ’97 protiv Splita, da bi od 16 sati snage odmjerili kuglači Osijeka i splitskog Mertojaka. Zanimljivo je da će u ovoj prvenstvenoj rundi međusobno igrati i drugi osječki i splitski prvoligaš u muškoj konkurenciji, Kandit i Poštar, ali na splitskoj kuglani.

Stolnotenisače Vodovod Osijeka ovoga vikenda očekuje gostovanje kod koprivničke Podravke, a zasigurno će najlakši posao od svih osječkih klubova imati naše nogometašice. Osječanke su u nedjelju u 11 sati domaćin ekipi Neretve na svojoj Mačkamami.