Najboljeg osječkog gimnastičara u njemačkom Cottbusu očekuje finalni nastup u Svjetskom kupu.

Ovoga petka u večernjim satima momčad Osijek Kelmea gostuje u Splitu gdje će protiv istoimenog domaćina odigrati još jednu prvenstvenu utakmicu. Robert Seligman u subotu će nastupiti u finalu Svjetskog gimnastičkog kupa u njemačkom Cottbusu u vježbi na konju s hvataljkama.

Naš je reprezentativac bio četvrti u kvalifikacijama, a ovaj puta priželjkuje još bolji nastup, nadajući se i medalji u posljednjem ovogodišnjem nastupu. Osim nogometaša, od ostalih osječkih prvoligaša u borbu za bodove će odbojkašice Osijeka koje od 18 sati u maloj dvorani Gradski vrt dočekuju ekipu zagrebačkog Olimpika. Momčad Murse je ponovno na gostovanju, ovaj puta u Rijeci.

I nogometašice gostuju u Splitu

U velikoj dvorani Gradski vrt, također  u subotu, bit će odigran treći krug državnog prvenstva, skupine Istok, u sjedećoj odbojci. Domaćin je osječka HVIDRA, a početak je u 10 sati. Košarkaši Vrijednosnica Osijek odigrat će prijateljsku utakmicu protiv tuzlanske Slobode, u maloj dvorani Gradski vrt.

Subotnji ogled počinje u 15 sati. Za kraj smo ostavili nogometašice Osijeka koje u nedjelju, u Parku mladeži, igraju derbi državnog prvenstva protiv ekipe Splita koja, baš kao ni Osječanke, nema niti jedan izgubljeni bod u dosadašnjem dijelu sezone.